Halloween!


Jag hoppas att ni har klätt ut er! >.O I sure have! Jag är vampyr >:[


This is Halloween, this is Halloween, Halloween, Halloween, Halloween, Halloween!




NICE



Älskar Carls hesa röst!

Everybody scream, it's almost halloween! Do the trick-or-treat!


Viktorious



Nu blir jag nyfiken...

Ridning :3

Det vad ridlektion idag! Jag typ... kom på hur roligt det är att rida. Det är helt underbart när det går bra!
Vad coolt det är med ridning egentligen (ni bara HÄSTNÖRD och jag bara mjo). Jag menar, vi sitter på stora freckin' enorma djur och kan kontrollera dem och få dem att göra som vi vill (för det mesta, haha).

Jag fick fina Casper Fire! Casper och Cabomba är mina favoriter på ridskolan ♥ Det gick bra, men tyvärr var det inte en så jätterolig lektion. Vi stannade kvar en stund och pratade med Agneta i ridhuset om lektionen vi kommer att ha med klassen, och jag tror att det kommer att bli jättebra!


Världens finaste Mitzy :D

UPDATE!

Börjar få lite mer koll på hur man ändrar i bloggen nu. Det ser fortfarande inte bra ut, men jag tror att det kan se helt okej ut när det är klart (ni måste tänka på att jag inte har Photoshop eller något, hehe).

Nu ska min dumma lillebror och hans kompis ha datorn. Hejdå.

FREDAG!

Det var rosa ris och kebabgryta till lunch idag (fast jag åt det vegetariska alternativet. Jag är någon sorts fake-vegetarian, haha. Jag var vegetarian på riktigt förut ;)), hehe.

Vi hade ju somsagt inte franska idag, utan vi var på Trappan. Det var någon FRIENDS-grej. Vi fick fika (kladdkakan var sjukt god) och kollade på Robert Gustaffson-klipp. Ett klipp var så sjukt roligt, jag skrattade så att jag grät, haha!

Nu är det lov och det ska bli så skönt att få sova ut...!


LIVE

Jag har skapat en ny kategori; LIVE! Jag skriver mer om det imorgon, för jag måste gå och lägga mig nu. Godnatt!

Jag är trött

Nej jag orkar inte försöka fixa bloggen mer nu. Den får se ut som den gör ett tag.

Bai!

Jibberish

Jag tänkte försöka ändra bloggens utséende, men jag är inte så bra på det (jag har ingen koll på det här alls om jag ska vara ärlig). Därför kommer det att se... bara dumt ut ett tag.


Jag klagar

Det var NO prov idag och... jag vill inte prata om det.

En sak som börjar störa mig är alla dessa onödiga aktiviteter som de ordnar i skolan hela tiden. Vi missade NO och matte för att vi åkte skridskor, vi hann bara med typ 20 minuters mattelektion idag för att det var utmärkelsesamling och förut missade vi en NOlektion (som var viktig eftersom att vi snart skulle ha prov) för att vi skulle se en efterbliven film som skulle inspirera oss till vårt gymnasieval.

Den filmen... det finns inga ord för hur dum den var. Det var olika människor som berättade om vad för gymnasie de valde och vad de jobbar med nu och sånt skit. Alla tyckte att deras val var det bästa de någonsin gjort. Men det hjälper ju fan inte mig. En gubbe som var med på filmen hade gått en termin (EN! TERMIN!) på gymnasiet och sen hade han hoppat av. Okej om han pratade om hur dåligt hans liv blev efter det och att sensmoralen skulle varit "stay in school, kids!"... men nej, han hade börjat tillverka korv och var jättenöjd och glad med sitt liv.

...

WHAT THE HELL?!

Vår SYV har dessutom inte koll på någonting. Det känns jättetryggt och superbra. Verkligen.

Iallafall, de där aktiviteterna. Imorgon ska vi ha någon FRIENDS grej på Trappan. Vi ska typ fika eller något. Det är väl kul, men the thingy is att vi missar franskaläxförhöret. (Ni bara störda barn, ska du inte vara glad när du slipper lektioner? Men näej, jag behöver alla lektioner. Dessutom tycker jag att man inte ska priortera att åka fucking skridskor med någon skum skridskoinstruktör istället för att plugga matte och NO i nian.)

Ooooough.

Nu har jag klagat klart.


Usch.

Jag är FÖRKYLD. Orka vara förkyld när man inte kan stanna hemma från skolan. Bajs på det.

Tog nyss en ipren, har huvudvärk. Dricker en kopp te och äter lite toast, och läser bloggar. Jag ska ta en kopp till, men sedan måste jag sätta mig med NOn.

SNUSK!

Reklamen med bäst slogan (någonsin) är lugnt den där ostreklamen. "Smaken sitter i hålen". Hahahaha!


Food is ready

Maten är klar! Ska kolla på TV och äta en stund innan jag börjar plugga.

See you later alligator.

Tisdag

Jag ska laga lite mat och sedan ska jag plugga NO och SO. Jag vill inte plugga, jag vill... göra någonting annat. Vad som helst, men inte plugga. Men jag måste. Oooch det är ju bara en vecka kvar, och sedan är det LOV. Jag fick VG och MVG- på de två senaste SOproven förresten. Fuck yeah.

Nu ska jag tycka synd om mig själv ett tag. Jag är ju förkyld, och jag vaknade tre fucking gånger i natt av att jag var så sjukt torr i halsen. Det gör liksom inte ont, jag är bara så torr i halsen att jag får kväljningar. TRE gånger!
Först kvart över 12, sedan 4 och sen typ halv 6. STÖRIGT. Och så vaknade jag av att jag typ höll på att kvävas en gång också, haha. Tredje gången jag vaknade av halsen tog jag en halstablett men somnade med den i munnen. Jättesmart, haha.

Jajaja. Nu mår jag bra, jag är bara trött.

Lagar en av mina favoriträtter förresten (tssk, "rätt"). Falafel med ris. Det, korv med bröd och lax är mina favoriträtter :3 VILKA ÄR DINA FAVORITRÄTTER?!

Ridlektion

Alla ska hålla en egen idrottslektion för klassen, och jag tror att alla är rätt nervösa över det. Men nu har jag, Angelica, Linda (och Joanna, även fast hon håller en annan lektion okså ;)) fått bekräftat att vi ska få ha en ridlektion! Aaah, det ska bli så roligt, haha! Jag var ju hemma igår, men Joanna berättade att de i klassen var positiva när de berättade det, kul!


HÅKAN!

De har lagt in Håkans skiva på Spotify, och det är en jättestor bild på honom på "startsidan" när man loggar in :D


BILDBOMB!!

Kollade igenom min bilddagbok, tänkte lägga upp lite gamla bilder! Börjar med de äldsta x3 (De bilder jag inte skrivit vem som fotat har antingen jag fotat, eller så vet jag inte vem som fotat.)

Liten och blond, haha. Hetare kläder får man leta efter.


Joanna, jag och Moritz, min första sköthäst. Så små vi var!


Jag på Ulv! Jag hade världens fulaste ridhjälm på mig. Det var en lånehjäm från ridskolan, och jag använde den typ just för att den var så extremt ful. Jag var ett konstigt barn.


Wroom! Under hösten (tror jag) 2007 började vi vara i Lennartsnäs. I hagen i bakgrunden stod ingen mindre än Mitzy ;D


Mitzy! :D


Mitzybus xD



Den 16:e december 2007 provred jag Mitzy :) Jag har alltså ridit Mitzy i snart tre år :D ♥
På bilden hade jag varit medryttare i en månad!


Det här måste varit 2008, tror jag. Jag och Angelica roade oss i Hällkana efter betessläppet x3 (Angelica som har fotat.)



Oh, egobild! HATAR örhänget.


Oh yeah! Det är väl tur att Mitzy är snäll. Skulle inte ha gjort sådär nu x) (Angelica som har fotat.)



Wieh :) Jag tyckte att det var roligt att hoppa förut, hatar det nu.  
(Angelica som har fotat.)


Från hästryggen! Angelica ledde mig xD


KORT HÅR! Jag börjar bli lite förvirrad om hur gamla bilderna är nu, hehe xD Oh, jag gillar min hårfärg. Jag vill klippa miiig och färga mitt hår.


ÄNNU KORTARE HÅR! Jäkla troll xD


Den här tog jag bara för att visa att jag kunde sätta upp håret i toffs xD


Snygg toffs xD (Angelica som har fotat.)


Ayeah!


Vi hyrde häst och vagn förrförra sommaren. Kommer aldrig ett göra det igen, säger jag bara o.O
Det var fan läskigt att sitta barbacka på Herkules (som var ENORM), utan hjälm eller träns eller någonting. Bara grimma och grimskaft, som PAPPA höll i. YES. Jag kände mig... liten.


Jag och Mitzyyy :D (Angelica som har fotat.)


Oooch sista bilden!









Mitzysöt :D

Angelica (Easter på bilddagboken.se) skickade några bilder till mig förut! De är från stallet i slutet av sommaren. Tänkte lägga upp några!

Wroom :D


Mitzy och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika. Men en sak har vi gemensaaaamt... POLLY!
Hehe.



Modell?

Jag gick på en audition för att bli modell hos Mikas för några veckor sedan (de kom fram till mig när jag var i stan och sa att jag kunde kontakta dem om jag var intresserad, om de inte hade gjort det så skulle jag aldrig åkt på någon audition). Alltså; för några veckor sedan. De har inte ringt, alltså blev det ingenting. Jag tror (rent hypotetiskt) att det är för att mina tänder är för fula, jag väger lite för mycket för att vara modell och jag är lite för blyg.
Men det går att fixa. Jag tänker försöka igen. Inte snart, men om ett år eller två. För jag vill bli modell. På riktigt.

(Det låter som att jag tar ganska lätt på det här, men det gör jag inte. Jag var jättenervös- och sedan ledsen- över det här. Men att vara deppig över någonting hjälper ju faktiskt inte. Om jag försöker ha en positiv inställning så kanske jag kan förverkliga min dröm, i stället för att gå runt och vara ledsen.)

(Jag skriver som en tant ibland, har ni märkt det? Haha.)


Hej jag heter Linnéa och jag vill bli modell.

Så JÄFFLA myket te

Undrar hur mycket te jag har druckit i liter idag. Snart kommer min hjärna att svälla upp.

Hemma

Jag stannade hemma från skolan idag, för att jag är förkyld. Dagens planer är att dricka obehagligt mycket te.


Satte på Inbetweeners imorse och kollade på det medans jag åt frukost. Inbetweeners äger. Sedan satte jag på Broder Daniel Forever, men jag hoppade över den jobbigaste delen (den med Henrik när han läser upp den där texten, ni vet?) för jag hade ingen lust att gråta (a)
Nu ska jag sätta på te, se om vi har någonting gott och kolla på Tokio Hotel TV!




Ska försöka ändra hela bloggens utséende, pysslade lite med det nyss (det är därför Jibberish är lila helt plötsligt). Fortsätter med det någon annan dag.

Hår... och TH

Kikade in i min gamla blogg (croost.blogg.se) för att se när jag började tycka om Tokio Hotel (i spetember ;)) och såg en gammal bild på mig själv. Shit vilket kort hår jag hade! Kunde inte ens sätta upp det i toffs när det var som kortast.
Hatar mitt hår nu, måste klippa och färga det.

Jaja. Jag ska läsa igenom NOn och sen lägga mig.

Godnatt!


Tokio Hotel 4/3-10

Hahaha, ååh ♥ Jag var där, när Tokio Hotel spelade i Globen. Fan vad roligt det var! Så himla underbart. Känslan när de kom ut på scenen var sjuk!

Skulle vara så roligt att få se dem igen :D


Jag saknar sommarlovet lite grann

Jag älskar fanfictions. Jag älskar att alla fans är lika galna, och att fanns alltid parar ihop människor i band, haha! Hatar att jag inte hittat Mando-fanfictions på svensa eller engelska. Det är ju seriöst helt efterblivet att det inte finns. Hittat tyska Mando-fanfictions dock. Håller på att läsa en nu, den är faktiskt spännande, haha! Översätter den i Google Translator. Ibland blir det några normala meningar, ibland blir det helt oförståeligt.

Kommer ihåg i sommras, när jag spenderade hela nätter med att läsa TH-fanfictions. Jag satt verkligen i timmar varenda dag och natt och läste. Tänk att jag kunde slösa bort så mycket tid, vad underbart egentligen. Those were the days!

Snart är det lov, och det ska bli så himla skönt. Jag ska läsa massor av fanfictions då. Vi har ett NO-prov och en franskaläxa nästa vecka. Suck. Ska bli skönt med en paus från pluggandet.

Owie

Jag har träningsvärk i mina vader. Jag gick baklänges hem från skolan igår (Angelica ledsagade mig), och det var jättejobbigt.
Så det är ett träningstips från mig: gå baklänges.

Bill har galna ben! Och jag har överskott på såna här bilder, hehe.


Biu ♥

Vi åkte ju skridskor i förrgår. Jag upptäckte att jag hatar skridskor.
Jag tänker inte skriva någonting mer om den händelsen, för det gör mig bara arg. Lägger upp en bild som gör mig glad istället!


Jag ska träna!

Jag måste plugga snart. Men inte nu. Snart!

Näe, jag har inte så mycket att skriva om. Vi ska åka skridskor imorgon. Har ni sett Bambi? (Ni måste ha sett Bambi.) Tänk Bambi på hal is så vet ni hur det ser ut när jag ska åka skridskor.

Nej, vet ni vad jag ska göra! Jag ska träna! Jag åt kakor, så om jag tränar slipper jag ha dåligt samvete över det, och sen kan jag sätta mig och plugga. Perfekt!


Tell me a story into that good night, sing us a song for me

Ruttet av mig att inte blogga. I feel... ashamed.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ville bara skriva och säga hej.

Hej! Och... godnatt!


OMG, yeay!

Jag hade asfel, det har VISST kommit ut information om Henriks soloskiva; "Aktuell: Spelar i Norrköping i morgon. Nästa år kommer troligen hans första soloskiva. Det mesta materialet är klart och ska spelas in i höst."

YEAY!! Ååååååh. Underbart ju! :D

http://www.nt.se/noje/artikel.aspx?articleid=6229383


Släpp en soloskiva, bitte

Det går rykten om att Henrik Beggren ska släppa en soloskiva. Det spekulerades (underbart ord- "spekulerades") om att den skulle komma i oktober, men det känns lite orealistiskt att den skulle komma nu eftersom att det inte har kommit ut någon information om den överhuvutaget. Men jag hoppashoppashoppas att han släpper en skiva! Helst ganska snart.


I want a perfect body, I want a perfect soul

Min favoritversion av min favoritlåt.

Jag är trött

Hej saan!

Täntke att jag skulle ta det lite lugnt ett tag när jag kom hem, så jag satt på en film och kokade lite te. Dog såklart efter typ 20 minuter, jag var så jäkla trött. Vaknade vid sju och åt pannkakor (nom :3) och nu sitter jag här. Jag ska mejla iväg min HKK-läxa som är löjligt försenad, skriva klart två labbrapporter och läsa igenom svenskaläxen. Och engelskaläxan. Palla engelskaläxen egentligen. Lena bara "läs igenom de här workbook-sidorna." Men bara hahaha, jappsolut, det ska jag göra. Pff.

Yeay

Håkan kommer till NRJ halv åtta!

BD ♥

Min dag blev bättre mot kvällen. Åkte till stallet och tog hand om och red världens finaste Mitzy. Hon är som en stor nallebjörn nu när hon fått vinterpäls, sötnosen ♥

Läste nyss klart en blogg. Min favoritblogg någonsin. Att vara Henrik Beggrens pappa, har ni läst den? Jag förstod ingenting när jag först hittade den, men den är ju hur charmig som helst. Konstig, men söt.

Nu sitter jag och vet inte vad jag ska hitta på härnäst. Lyssnar på Broder Daniel. Har en franskaläxa att göra, men jag orkar inte sätta mig med den nu. Tar den sen.


Henrik var bara 15 år när den här låten spelades in! :D

What's up? Absolutely nothing.

Ni anar inte vilken ointressant dag jag har.


Dörrknackare, känn dig dissad!

Hahaha. Det knackade nyss på men jag hade liksom strumpbyxor och en apful tjocktröja på mig så jag öppnade inte. Diss på dig dörrknackaren. Undrar vad dörrknackaren tänkte. Jag liksom pausade musiken och ställde mig upp för att öppna, och sen kom jag på vad jag hade på mig, haha.


Vaf

Nej men gud vad läskigt. Tänkte joina Mandos Street Team på deras hemsida och man avr tvungen att skicka iväg en request och skriva något meddelande men jag skrev ingenting för jag vet inte vad jag ska skriva men jag skickade iväg det ändå och nu ska de typ godkänna mig och jag vet inte vad det är som händer.


Good Morning, Herr Horst!

Gute Morgen! Jag chockade mig själv och vaknade nio idag. Bananas. Jag brukar liksom behöva ställa klockan om jag ska gå upp innan ett.
Planen idag var egentligen att jag skulle till stan tillsammans med Angelica, Linda och Joanna. Men jag har inga pengar, och får inga av mina föräldrar, så jag kan inte ta mig någonstans. Får åka in när jag fått mina pengar i stället!

Den här musikvideon... äger.


Trött

Jag är... så trött.

Godnatt.

Håkan & BD

Ännu mer saker från Rockhouse. Vill särskilt ha BD-hoodien!

 

Badges

Vill ha massor av badges att sätta på min skolväska. Alla de här badgesens (?!) finns hos Rockhouse.

Bara massa Broder Daniel och Håkan Hellström ♥

Vantar och mössor :3

När jag har tråkigt brukar jag kolla runt på olika klädhemsidor (shit vad efterblivet det lät. "Klädhemsidor". Men vad fasen heter det då?) och göra kollage av det jag vill ha i Paint. Det är det jag sitter och roar mig med nu. Och så lyssnar jag på Håkan, såklart. Jag älskar hans nya skiva, alla låtar är helt underbara. Räknade ut att det var 28 dagar kvar till konserten idag. Eller ja, nu är det ju "imorgon", så nu är det bara 27 dagar kvar! Jag längtar...!

Nej men nu ska jag inte bli sidetracked. Tänkte dela med mig av mina proffsigt hopklippta Paint-kollage.

Först ut; vantar och mössor. Vantar är roligare än mössor.


Henrik Berggren

Bara för att jag tycker om honom så mycket. ♥

Look outside at the raincoats coming, say oh!

Ni vet reklamen för Just Dance? Sista låten är Vampire Weekend's låt A-punk! :D


Come out, come out wherever you are

Jag fick Cabomba! Det gick bra. Jag tycker att Cabomba är finast i ridskolan. Störst, bäst och vackrast. Nästa gång är det hoppning... usch.

Kom hem från Malin nyss. Kollade lite på dansfeber (heter det väl)? Nassim och Morgan ägde ju. Men sen slog vi över till 6:an och kollade på Hide & Seek. Jag vet inte om jag har blivit lite avtrubbad eller något, men jag tyckte inte att den var så läskig... Men den var bra ändå! Jag gillar Dakota Fanning. Hon var verkligen exemplarisk som creepy liten skräckfilms-flicka. Liten och smal, med mörkt, stripigt hår och enorma blå ögon. Duktig skådis är hon också. Thumbs up för Dakota Fanning!

Sen slötittade jag på Paradise Hotel för första (och nog sista) gången. Jag undrar hur högt IQ människorna i det programmet har.

Creepy.

Things are shaping up to be pretty odd


Life's good

Sitter här och är allmänt nöjd med livet. Jag har godis, lyssnar på Håkan och har dessutom inga prov att plugga till. N to the a to the j to the s. Ska till stallet och rida lektion om ett tag. Jag hoppas att jag får Cabomba. Det är stallet största häst. Han är verkligen enorm! Jag har ridit honom en gång tidigare, då hade vi hoppning. Jag var livrädd.

Nu ska jag läsa bloggar (visst är det väldigt trevligt att läsa bloggar?) och äta upp mitt godis (jag kommer att ångra det ikväll när jag inte har något godis kvar, men jag gör det ändå).


Killjoys, make some noise!

Aiiiieeh!! My Chemical Romance nya video till Na Na Na! :D
GRYM!


Nice and warm, away from harm

Sitter här i min väldigt rosa morgonrock och dricker te. Om man kollar på bilden för länge ser jag jättläskig ut. Jag typ >: D
Äsch!

Nu ska jag gå och kolla på en film, Shrek tror jag. Har sett fram emot att få sätta mig i soffan och kolla på film hela dagen.



Lyssnade på den här när jag tog kortet!

Äventyr!

Nu är jag hemma från orienteringen! Vi gick vilse. Tror ingen blev särskilt förvånad över det egentligen. Vi gick liksom utanför kartan. Efter ett tag kom vi till en skylt där det stod Väsby - Bög. Hahaha! Det finns alltså ett ställe som heter Bög. Hahahaha. Världen är rolig.
Men vi hade liksom tankarna på annat håll när vi gick (jag gick med Angelica, Joanna och Linda). Vi började fantisera ihop värsta skräckfilmen när vi gick, och till slut hade vi fått ihop nästan hela storyn. Vi tänkte att vi ska skriva och planera i vinter, och till sommaren ska vi börja filma. Det kan bli coolt. Vår film kan bli nya Paranormal Activity, värsta budgetfilmen med oerfarna skådespelare (d.v.s vi, haha), men som är grym ändå.
Det kan bli riktigt bra, I'm telling you!

Men okej, tillbaka till orienteringen. Till slut förstod vi ju att vi hade gått otroligt fel, så då vände vi om. Vi mötte en bonde som hjälpte oss, och tillslut hittade vi tillbaka till starten. Men då hade vår klass redan åkt hem, eftersom att vi var typ 40 minuter försenade. Vi åt lite korv och bullar, och sen åkte vi hem med en annan klass. Så det gick ju bra tillslut.


Godmorgon

Godmorgon! Sovit gott?

Vi ska orientera med skolan idag, och jag ska gå härifrån vid kvart över 7 för att hinna med bussen. Obehagligt tidigt om du frågar mig.

Nu ska jag klä på mig! Adieu.


2 steg från paradise

Jag har lyssnat igenom 2 steg från paradise tre gånger nu. Jag älskar den. Helt underbar. Nu blev jag glad, haha :D


Ruffs

Vill göra något åt mitt hår. Det är ju en jäkla katastrof. Hehe. Näe, men det är så tråkigt. Alldeles för tjockt och dessutom har jag en härlig utväxt.
Jag vill klippa det, tunna ut det drastiskt mycket och färga det rött. Blev lite inspirerad av alla coola Håkanfans. Men det kanske fortfarande är lite för kort för att man ska kunna klippa det? (Impulsklippte mig förut, och sen har olika frisörer misshandlat det totalt. Vilka skit frisörer jag har gått till. USCH för er, säger jag bara.) Jaja. Det löser sig.




Min dag i bilder, typ

Tog med kameran till skolan idag, så här kommer en bildbomb!


Haha, Lindaaa. Här står Linda, Jossan och Natta och... pysslar. Det var efter gympalektionen.


Här har vi mig, som står och ser ut som en våldtäktsman.


Jossan står och ser söt ut :)


Haha :D ♥


Det var tacos till lunch! Det var galet gott. De två tallrikarna som står närmast är mina. Jag har inte varit så äckelmätt som jag var idag på länge. Det var najs. Ser ni kryddan där till vänster? Det är Chili Explosion. Åh, älskade Chili Explosion. Det äter jag till allt.


Linda, jag och Angelica :D Titta på Angelicas fina hååår!


YO!


Jag, Joanna och Linda! :D


Haha xD


Haha, söta xD


Haha xD Det kanske inte är typ tillåtet att lägga upp en bild på en målning som någon annan gjort, men ÄSCH.
Jag är den som blir trampad på, Joanna är den som vinkar, Angelica är den som dinglar uppoch ner (visst var det så? xD) och Linda är den som löper. Myran är Per-Arne, haha. xD Älskar munken i himlen.


Titta vad Joanna är söt! :D (Synd att bilden blev suddig :/)


Kön till signeringen var galen. Freckin milslång! Det var så sjukt många bakom oss. Jag kände igen en tjej från bilddagboken, det kändes lite som att se en kändis. Alltså, alla Håkans fans är så coola. Så snygga kläder och hår. ALLA verkligen! Och det var så söta killar där, haha!


Min signerade skiva! :D ♥


Håkan Hellström ♥ :D

Jag överlevde skivsigneringen! Jag önskar att jag kunde skriva att jag inte grät heller, men det vore att ljuga. Men jag kunde kontrollera mig tills jag kommit ut från Bengans iallafall! Håkan är det finaste jag sett. Han är så söt att det är jobbigt. Jag lyckades säga "hej" och "tack". Jag är mycket nöjd med mig själv!
Åååh. Håkan kollade på mig och pratade med mig...!

Håkan är underbar, hans nya skiva är underbar (lyssnar på den nu :D) och jag är GLAD. ♥ :D


Stupid småämnen

Nu ska jag duscha, sen ska jag plugga SO. Prov imorgon.
Vet ni vad jag stör mig på? När lärarna i småämnena ger en läxa. Dels för att jag tycker att småämnena ska veta sin plats, men också för att lärarna i de ämnena (bild och slöjd t.ex.) inte verkar förstå att vi faktiskt har andra ämnen också. Som SO, matte och NO, som de flesta priorterar framför typ bild. De ger läxorna eller proven och säger att det är viktigt att vi börjar plugga direkt. Men jag kan inte börja plugga direkt, för jag måste plugga på SO.
Haha, jag vet inte. Jaja. Nu ska jag duscha. Bai!

Bjuder på en egobild. Varsågod!


Vi är förlorare, vi två

Vi hade salskrivning idag. Vi satt i tre timmar och skrev en uppsats. De mer ADHD-iga i klassen blev lite rastlösa, jag fick ont i nacken för att jag stirrade ner i papprena tre timmar i sträck.

På fredag har vi orienteringsdag, har jag för mig. Vi ska till någon skog. Det blir nog bra.

Imorgon ska jag till staden för Håkan ska ha skivsignering på Bengans (som jag nämnt några gånger, hehe). Yeeeay! Jag kommer typ bara få fram ett pip när jag ska säga tack. Jag är liksom blyg i vanliga fall, med vanliga människor. Och imorgon ska jag träffa Håkan Hellström. Galet!

Jag tycker om den här låten, gör ni det? :3


Sons Of Admirals

Klicka på länken för att lyssna på Sons Of Admirals cover på Creep! Sons Of Admirals är fyra nördiga Youtubare; det kan inte bli bättre. Tom är så cool. Verkligen. Han måste vara ett musikaliskt geni, på riktigt.
Covern var riktigt bra, fick lite gåshud t.o.m. Värt att kolla!


http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/article300101.ece?vxSiteId=6247211d-66e0-4454-b73a-3f1610efa39a&vxChannel=Biz%20Sessions&vxClipId=1347_SUN48920&vxBitrate=300

Die.

Jag tycker att mina fötter kan gå och dö. Storlek 43 är efterblivet.

And it was up, up and away

What is up?

Jag tar det lugnt. Lyssnar på lite musik, ska nog ta en kopp te. Jag måste plugga SO (skrev ett SOprov idag men vi har ett på torsdag också), men tar det senare...

Ough. Är du sån som bara släcker lampan och somnar? Jag var sån förut, men nu ligger jag och vrider och vänder på mig jag vet inte hur länge. Även fast jag är dödstrött. Det kanske är för att jag är lite stressad över skolan och sånt. Jag vet inte.

Jaja! Jag ska gå och koka te. Ni kan ju lyssna på Mardy Bum, för det gör jag. ;)


Not much going on

Det blev inte så mycket bloggande idag, men det har ju inte hänt så mycket. Fick sovmorgon imorse (håltimme från franskan), nice! Kom hem, åt och kollade på TV, pluggade SO, tränade, pluggade SO, satte mig vid datorn. That is pretty much it.

Haha, juste. Vi hade samarbetsövningar på gympan idag. Man bara typ noooo varje gång Erik säger att vi ska ha det. Det är alltid så jobbiga övningar, typ rulla på varandra (jag skojar inte) och hoppa upp på varandras ryggar. Man bara eh, näe. Men idag var det inte de övningarna åtminstone. Vi körde att hela klassen skulle få plats på en plint + pall. Haha, my god. Trångt som fasen. Stod vid Angelica, Jossan och Natta så jag behövde inte klamra mig fast i någon jag inte känner så bra iallafall ;) Förlåt Jossans nacke, som jag höll mig fast i.


Lyssnar på Kids medan jag skriver, ni kan ju lyssna på den medan ni läser, tänkte jag. Hehe.
Jag trodde att det här var den officiella videon, men det är det tydligen inte. Cool är den iallafall! Och låten är grym.


Youtubers ♥

Nu blev jag glad! Nerimon, Malvinstudios, Shane, Tobuscus och Anagiina har lagt upp videos! Win :D
Dessutom har Greyson lagt upp en video, nice!

NEEEEEIN

NOOOOOOOO!

Jag missade att det var 10/10/10 igår!

Strike a pose

Haha, näe. Känner mig tvungen att lägga upp en bild när jag inte gör en mongomin. Så här är värsta posebilden på mig:



Så ja. Godnatt xD

Hehe, hej

Nej, nu bestämmer jag att jag är klar med svenskan. Ska försöka att inte bara läsa pappret utan försöka improvisera och bara prata lite. Liksom. Haha, strunt samma. Jag är lite trött.

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på mig. Första bilden på mig i bloggen, da-da-daaam.
Ska bara välja en...

Wazzup.


Haha, jah.

Näe. Jag är trött (ni bara nähä?). Godnatt!

Rocka fett!

Ni vet Svenska Spel reklamen? Man bestämmer vad för åldersgräns det är på olika uttryck. Nyss var uttrycket "rocka fett". Vadfan. INGEN ska säga rocka fett. Det är inte okej att säga det.

Gör det bättre själv då.

Jag har ingenting att göra förutom att plugga, så jag satt och läste lite på Aftonbladets hemsida.
Läste recensionen på Kents senaste skiva och så var det någon som kommenterat så här;

Kent är Sveriges bästa band och den här plattan kommer jag garanterat köpa. Ni som rackar ner på dem kan ju skapa lite egen musik så får vi se hur duktiga ni är.Förmodligen kan ni inte spela en enda ton rätt och det är också därför ni tycker det är mer värt att vara negativ till musik ni inte har intelligens nog att begripa. Inte Kents fel.

Jag hatar när människor säger så. Det är typ som hon Anna i Idol, ni vet? Hon som låter helst stört. Inte Begendahl, utan tjejen med rosa hår. Ni fattar. Iallafall, hon hade ju samma inställning; "gör det bättre själv då".

Ska jag, som inte har någon skådespelartalang överhuvudtaget, inte få kritisera en skådespelare? VAH? Man ska väl inte behöva vara värsta proffset på något för att få ha åsikter.

Äh. Jag bara skjuter upp att skriva rent talet till svenskan. Ska göra det nu. Hejdå.

Modeller

Har ni sett Mikas manliga modeller eller?! Så snygga att jag dör. Nej men seriöst. Det var någon bild som bara var för mycket, jag dog verkligen lite inombords. My god.

Febus is not a nice person.

Jag läser lite olika recensioner om Ringaren i Notre Dame för att få inspiration till min egen, och det är en sak som stör mig:
"Hon är störtförälskad i Phoebus, och Phoebus är lika förälskad i henne."

Nej. Febus (så stavades hans namn i min bok) är verkligen inte förälskad i Esmeralda. Han kan inte änns hennes namn, han kallar henne Similar. Han tycker att hon är snygg och vill bara ha sex med henne. Han manipulerar henne. Han skulle kunnat försöka hjälpa henne när hon var i fara, men gjorde det inte. Febus är ingen trevlig person.

Nu har vi det utklarat. Skönt.

(Haha, älskade en grej i slutet av boken. Det stod typ "Febus fick också ett tragiskt slut. Han gifte sig.")

Stackars mig.

Usch. Jag skar typ av mig fingret i morse. Det blödde som fan och jag höll på att svimma, jag skojar inte. Det susade i mina öron och svartnade framför mina ögon. Bra start på dagen!

Nu ska jag plugga.

Tyck synd om mig!

Lyssnar på P3

Lyssnar på P3 för att Håkan Hellström ligger på deras topplista. Vampire Weekend var typ nummer 16, yeay! Nu är det dags för nummer ett... HÅKAN! Yeeay!

♥!

Happ, nu nämnde han en jävla massa jag älskar. Mando Diao, Coldplay och fler men jag minns inte för jag blev för excited efter att han sa Mando Diao.

FUCK YEEEAH! MY CHEMICAL ROMANCE!! AAAAAH!!

Quasi ♥

Jag ska skriva mitt tal till svenskan snart. Men först började jag kolla på Ringaren i Notre-Dame på Youtube, och upptäckte att det inte bara är jag som kallar Quasimodo för Quasi, haha.



Teddybears

Jag tror att jag tycker om Teddybears, haha.


Liten allmän uppdate, så där

Försöker skriva mitt tal om Ringaren i Notre Dame. Lyssnar på lite musik. Kent. Jag älskar många av deras låtar, men tycker inte alls om deras nya skiva. Men smaken är som baken. Tänker på att jag borde träna. Det är lite försent för det nu. Får ta det imorgon. Jag tror jag skippar ridlektionen imorgon, jag måste verkligen plugga. Vi får se, vi får se.


I wish I was special, you're so fucking special

Jag älskar den här;


Idol

Hoppas att Daniel vinner Idol. Grym är han! Bra musiksmak dessutom. Elin sjöng en Robynlåt, jag blev upprörd. Elin är sjukt lik Bill Kaulitz förresten.


Ambitions are already starting to fade


Hagrid's hungry


Håkan Hellström

Åh vad jag längtar efter Två steg från paradise! Jag tror att den kommer att bli underbar, jag älskar River en vacker dröm och Saknade te havs.
På torsdag är det skivsignering, lalala.




Viel zu viel Liebe, an der Musik

http://www.youtube.com/watch?v=lPFpvDyjOrU


Näääe.

Jag tycker inte om den här kvällen. Alls. Den suger. Jag tycker att den här kvällen kan ta slut nu.

SKOJAR du med mig?!

Angelica ringde och berättade att Bill Skarsgård tydligen ska vara med i Kronjuvelerna. Ni bara och?

Jag gick på en audition till den filmen, och nej, jag skojar inte. Scheisse vad nervös jag var. Jag har ingen skådespelartalang (men det vet man ju inte förrän man provat) och jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, så det gick sådär. Men jag skulle försökt lite mer!

Bill Skarsgård. Faan då.


Plugg

Igår var jag ledig, så jädra najs. Jag städade och pluggade. Lediga dagen well spent.

...


Vi fick tillbaka matte- och NO proven idag. I min förra blogg skrev jag ett panikigt inlägg om NO provet, eftersom att jag hade kommit på att jag hade failat totalt på en av frågorna. Man bara men gud vad bra att du kommer på det i tid. Scheisse. Meeen det gick bra ändå. Jättebra faktiskt. Jag fick MVG! Yeay!
Och så fick jag VG på matteprovet, jag är jättenöjd med det. Trodde att det skulle gå åt helvete, men det gick bra. Skönt.

Usch, man får ju ingen tid att hämta sig lite efter proven. Jag måste plugga på SO:n och franska idag. Vi har två SOprov nästa vecka och franskaprov imorgon. Suck.


Håkan Hellström

http://video.se.msn.com/watch/video/hakan-hellstrom-river-en-vacker-drom/6fnikzl5?from=sv-se-music

Klicka på länken för att se musikvideon till River en vacker dröm! :D

Jag drömde om Håkan i natt förresten, och det var hur stört som helst. Den bästa biten av drömmen var när han sjöng Saknade till havs (han var i mitt rum, och jag, Joanna och några andra människor jag inte kände igen var där. Jag tror att vi hade vunnit att få träffa honom eller något), och jag började gråta, haha.

Skivsigneringen på Bengans närmar sig. Hur ska jag kunna stoppa mig själv från att gråta och dö? o.o

Singing la la la...


För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel



Ah, Håkan ♥

Weey, Mando!

Manda Diao i bakgrunden! Dance With Somebody.

Det gjorde mig glad, hehe. Idol har haft Brodel Daniel, Muse och Strokes i bakgrunden! Snajs. Jag tror att de spelade Coldplay också. But I'm not sure.

Nu ska jag gå och ta några lugnande andetag, för jag är nervös och lite illamående.

Hejdå, haha.


RESPEKT!

"Sheepdog" was featured in UK teen drama Skins. (Läste på Wikipedia.)

Weey! Mando och Skins; kickass kombination!


SYV

http://www.youtube.com/watch?v=tfh9d2wIWR0

Haha, aah, Skins ♥
Ough, klippet påminnde mig om att jag ska på ett möte med SYV imorgon. Vår SYV har lika stor koll som Josie, men tyvärr inget av hennes charm. Alla möten och grejer som SYVen har haft har bara varit slöseri med tid.
Förra gången gick hon igenom alla linjer (bara lite långtråkigt...) och när hon äntligen kom till Naturvetenskap sa hon typ "jaa, det här är jättesvårt" och gick vidare. Tack för informationen, det kommer verkligen hjälpa mig att välja gymnasium.

Det finns tre andra SYVar att ha samtalet med, men jag lovar att jag inte kommer att få någon av dem. Och de har säkert inte heller någon koll.

Oooch nu ska jag sluta vara negativ. Det blir säkert jättebra.

...

Host.


It was one bright day in the middle of the night...

Hehe. Har ni sett The Haunting in Connecticut?


 

Matt är creepy och sjuk och säger den där obehagliga dikten. Jag gillar den där obehagliga dikten, även fast den på riktigt skrämmer mig.

If you don't believe this lie is true, ask the blind man, he saw it too

One bright day in the middle of the night

Two dead boys got up to fight

Back to back they faced each other

Drew their swords and shot one another

A deaf policeman heard the noise

And came to kill those two dead boys


Well I don't wanna hang around with you

Iiiiihk ♥


RSS 2.0