Dissapoint

Flumm. Sons Of Admirals Here Comes My Baby finns på Spotify, och det står att den är 3:44 min lång, men det spelas bara 27 sekunder och sedan tar det slut. Dissapoint.
Scheisse vilken sommarlovsflashback jag fick under de 27 sekunderna! Från i Hälsingland. Aw... Sommarlov i mitt hjärta. Men vilket stört sommarlov det kommer att bli. Med gymnasiet och allt. Och panikattacks-oron innan jag vet var jag kommit in. Och den sinnessjuka besvikelsen när jag inte kommit in där jag helst velat komma in. Sadface O.o

Happyface

Hank Green finns också på Spotify! o.o

WIIIIIIEH

Now I feel like a complete retard!
NEJDÅ! Men lite!
Jag hade ingen aning om att Charlie McDonnell, Tom Milsom och Alex Day fanns på Spotify :O Och Chameleon Circuit!  Och Sons Of Admirals! HERREGUD!

Kungen till Peace&Love

Woop woop!
Bästa Håkan Hellström kommer till Peace&Love! Äntligen en artist som jag faktiskt vet vem det är, haha. Förutom Oskar Linnros och Kings Of Leon då, men dem tycker jag inte om. Håller tummarna för mer grymma artister och band!

Trött

Jag är jättetrött. Sitter och skriver lite på SOn, tänkte försöka börja avsluta novellen och sedan försöka komma på ett argument till debatten vi ska ha på NOn. Så att jag slipper ha ångest. Ska nog inte rida imorgon, utan stanna hemma och plugga istället. Måste fortfarande bli klar med den hemska slöjduppgiften. Ugh.

Det är de små glädjeämnena...

Jag älskar att klicka upp ett dokument med en novell, och bläddra ner jättemycket och se hur mycket jag skrivit!
Det är de små glädjeämnena som gör livet värt att leva, haha!
-
Uh, det är läskigt lätt att bli sidetracked när man sätter sig vid datorn. Nu måste jag verkligen skriva lite på novellen.
Adieu!

Thumbs up för Guldbaggegalan

Hade helt glömt bort att det var Guldbaggegalan ikväll- men så hörde jag någon säga "I rymden" på TV och kastade mig in i vardagsrummet.
Det var en jättebra gala! Men jag blev supersadface när I Rymden Finns Inga Känslor & Bill Skarsgård inte vann. I Rymden Finns Inga Känslor är min absoluta favoritfilm, den är helt underbar, och Bill är en grym skådespelare! Och jag är så sjukt kär i honom, haha (a) Gosh vad Rikard Wolff är snygg förresten. Jag älskar hans röst o.O Och hans jacka var sinnessjukt snygg. Haha (a)
-
Men uh, vilka otroligt jobbiga filmer Sebbe och Svinalängorna verkar vara. De verkar vara hur grymma som helst- men verkligen riktiga må-skit filmer. Men jag måste se dem någon dag, ändå. Och sedan se I Rymden Finns Inga Känslor för att bli glad igen ;D Åh, jag höll på att avlida när jag såg I Rymden på bio (mina ben var helt darriga när jag skulle gå därifrån, haha!). Och slutet var så sött att jag började gråta (a) De tomtar som inte har sett den; my god, SEE DEN!
-
Nu måste jag försöka skriva lite på svenskan innan jag går och lägger mig. God natt!

Dann wird alles gut...

Jag tar en paus från pluggandet efter att ha suttit med den otroligt jobbiga slöjduppgiften i hundra år. Lyssnar på Tokio Hotel för att försöka få tillbaka lite livsvilja.
-
Ich muss durch den monsun
Hinter die welt
Ans ende der zeit
Bis kein regen mehr fällt
Gegen den sturm
Am abgrund entlang
Und wenn ich nicht mehr kann, denk'ich daran
Irgendwann laufen wir zusammen
Weil uns einfach nichts mehr halten kann
Durch den monsun



Tranan typ!

Hahaha...
Åh. Sitter och fnissar åt mitt egna, lama skämt.
-
Nu ska jag ge er en liten inblick i mitt (trötta) huvud;
Undrar vad jag skulle göra om jag typ blev sparkad i huvudet av en häst... jag hoppas att jag skulle typ borsta av mig dammet och daska till hästen, bara "fy!", men jag skulle säkert bli asrädd och aldrig vilja sätta min fot i ett stall igen. Och så skulle jag vänja mig med hästar igen, så jag åkte till Mitzy för henne känner jag ju... och hon skulle bara karatesparka ut mig ur boxen! Tranan typ!
Hahahahahaha x'D Oh gosh, jag tycker att det här är ohälsosamt roligt, haha xD

Hypeeeeeer

Jag har druckit kaffe och lyssnat på glad musik och jag känner mest för att springa runt, dansa och sjunga men min lillebror sover så jag måste försöka kontrollera mig. Nej vet ni! Jag ska skriva lite till på svenskan och sedan ska jag träna. Jag kommer att dö av trötthet då (jag tränade igår, sprang en halvtimme och fick typ en minihjärtattack. Jag har fått så himla mycket sämre kondition sedan vårterminen), which is a good thing för det är skola imorgon och det finns inte ens en bitteliten chans att jag kommer kunna varva ner så att jag kan somna någorlunda i tid nu. Not a chance, I say!

Copycats? Naeh

HAH JAG VISSTE DET! Krm. Jag sitter och lyssnar på Keep Company (supah najs I recommend!), och reagerade på hur löjligt lik deras låt Bjorn var Håkan Hellströms Flyg Du Lilla Fjäril. I was like woah copycats. Woah. Men sen så läste jag att den var baserad på den melodin, och då kändes det bra igen, haha.

I Blame Coco

Thumbs up! P3 Guld var lite bra ändå- jag skulle inte ha upptäckt I Blame Coco och Those Dancing Days om jag inte kollat på det.

Daydreams and Nightmares

Nejj, vad BRA! De ska släppa en ny skiva! Den kommer ut i slutet av februari- happyface!

Those Dancing Days

Jag tror att jag älskar dem lite. Och att jag behöver deras skiva typ... NU.

Those Dancing Days

"Bandet har också spelat i Storbritannien och Tyskland och varit förband åt Mando Diao. "
COOLT!
Sångerskan heter Linnéa, förresten, hehe :]

Thumbs uuuup!


Johan Palm

Åh, förresten! Jag såg på Fångarna på Fortet (vad, det är underhållande), och blev lite för glad när jag såg att Johan Palm var med. Men han är ju så söt (a) Jag var så kär i honom när han var med i Idol, haha!
-

P3 Guld

Såg ni på P3 Guld? Det gjorde jag! Det var lite Rockbjörnen II- en besvikelse, med andra ord. Men Guldgalan var faktiskt bättre. Diss på Kitty. Jag tycker att hon är en dålig programledare. Jag blev helt stressad när hon skulle prata. Dessutom ska ju galan vara om banden och artisterna, och programledaren borde inte få ta så stor plats.
Jag tycker att galan kändes oseriös. Det är ju musik det handlar om, så det är klart att det ska vara roligt men det behöver ju inte bli flamsigt för det. Vissa saker var så pinsamma att det var smärtsamt.
-
Höjdpunkterna var underbara Håkan Hellström som var underbar, Howlin' Pelle som var asgrym (och sade att The Hives ska släppa en ny skiva- HAPPYFACE! :'D) och Victor Norén som satt i bakgrunden och såg löjligt snygg ut. Jag satt bara och kollade på honom när han var i bild. Älskar att han såg så uttråkad ut, haha.
Skrev ner några band som jag ska kolla upp, tänkte roa mig med det nu!

Jag sitter här... och dricker te.

First of allt; HAAAAAT på nya Youtube.
-
Second of allt... och eventuellt lite viktigare; idag var det matteprov. Geometri. Jag tror inte att jag behöver utveckla, eller hur.


Så sinnessjukt bra!! Lite dålig kvalité på det här klippet though, Spotify... ska det va.

Congratulations and celebrations

Hejhejhej!
Jag är jätteseg på att blogga. Hehe.
-
Jag ska sitta här och myyysa en stund till, och sedan ska jag sätta mig och plugga NO och matte! Tror jag ska skriva lite på svenskan innan jag sätter mig med det... intresseklubben antecknar.

Men det var liksom inte det jag tänkte skriva. Angelica och Joanna har fyllt 16- GRATTIS! :D ♥ I efterskott- men fortfarande! xD

Ögonjäevlar.

Fakk vad svårt det ska vara att rita ögon då.

SKINS

Jaaag... har inga kommentarer. Hehe.
Nej men, jag skriver och berättar om det är bra eller apdåligt när jag har sett några avsnitt. Jag måste ju ge det en chans, även om det fortfarande är svårt att inte tänka att "första generationen var så mycket bättre". Det tog fleraflera månader innan jag började kolla på säsong tre, för att första generationen var så svår att släppa.
-
Kollar ni på Skins? Vad tycker ni om första och andra generationen och var (är?) ni skeptiska till andra generationen?

YAY

Jag ger sol och ljusare dagar två tummar upp av två möjliga!
-
Bild på... en brygga. SOMMAR!

Håkan äger

"Trycket på Håkans vårturne har varit stort och nu kan vi meddela att det satts in TVÅ extra konserter med Håkan på Cirkus! Håkan kör alltså 4 konserter i Stockholm, 17,18,28,29 April"
-
Kopierat från Facebook! Håkan är bäst. :3
Jag har ägiga ståplatsbiljetter till Cirkus den 18, vilket ju... ÄGER.

INTE LILLA FRITT FALL! :O :'(

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
WHYYYYYYYYYYYYY?!
DE HAR TAGIT BORT LILLA FRITT FALL PÅ GRÖNAN!! :'O

Coooooolt

Hejhej!
Vet ni vad jag vill ha?
En jeansjacka. Och så ska jag köpa ett BD-tygmärke och sätta fast på armen. Ärmen? Men gud, skitsamma. Ovh så ska jag köpa en vit skjorta som är fluffig längst ner på armarna, vid händerna. Ni fattar? Nej? Strunt samma, jag vill ha det iallafall, och så ska jag gå runt och vara cool.
>:)
Tygmärke - BD Tyyyygmärket

"Mobilen, retard"

Av någon anledning hamnar alltid alla reterads runt mig och mina kompisar när vi ska se på bio. Vissa människor har verkligen problem. Hur svårt ska det vara att sitta still och hålla tyst en stund?
Jag hatar fjortisar som tycker att de är så jävla coola för att de har fötterna på ryggstödet, och självklart måste de prata och skratta högt genom hela filmen. Håll. Käften. Bitte.
Och de som har så grava koncentrationssvårigheter att de inte hänger med i handlingen. Och så måste de fråga sin kompis bredvid, vad det är filmen egentligen handlar om. Damnit, har du blundat dig igenom filmen?
Och de som inte stänger av sina mobiler. MY GOD HUR SVÅRT SKA DET VARA?! "Ljudlöst" is all imma say.

Ooooch slutligen det som är typ värst, för man kan inte säga till och det pågår hela filmen.
De som tar med sig alldeles för små barn till en film. Varför? Varför gör ni det? Se Shrek och Toystory, men ta inte med ett litetlitet barn till filmer den inte kommer att hänga med i. När jag får barn nära mig på en bio så vill jag bara skrika NOOOOO, WHYYYYY?! Det är väl tur att jag kan kontrollera mig själv.

"Bored out of my mind"... men. Snorunge.

"HEJ.

Det är sommarlov. Och jag har absolut ingenting att göra. INGENTING. Jag… är… så…uttråkad.

Gah.

Jag tänkte vara utomhus idag. Men det var så varmt, så jag gick in igen. Och nu sitter jag här."

 

Från min gamla blogg. Jag blir UPPRÖRD på mig själv. Damnit woman, uppskatta de meningslösa dagarna!


Sommarlovet, I miss you *sadface*

Läser lite i min gamla blogg och drömmer mig tillbaka till sommarlovet.
Då tyckte jag att det hade varit ett ganska segt lov, men nu när jag tänker tillbaka på det så tycker jag att det var helt underbart.
Hela nätter av fanfiction-läsande och dagar som jag bara "slösade bort" utan dåligt samvete för att jag hade så sjukt mycket ledig tid. Det var roligt att cykla till stallet (men MY GOD vad det var jobbigt!) och mysa med världens finaste ponny, som var nöjd, tjock och glad i sin fina sommarhage. Lyssna på Spotify och spela Mando Marbles i timmar.
Hela sommarlovet var bara så allmänt nice.

Förut räknade jag ner dagarna till sommarloven och alla smålov, men jag gör inte det längre. Det känns så konstigt att jag snart slutar på Ekhammar. Dels tycker jag att det kommer att bli tråkigt att sluta, för det finns så mycket jag verkligen kommer att sakna. Men dels vill jag faktiskt bara ha 9:an bakom mig. 9:an är inte rolig.
I början av höstterminen var jag supermotiverad och tyckte att det skulle bli roligt att gå i 9:an- men ju längre terminen gick desto tröttare blev jag. Det var så. Jävla. Mycket. Prov där ett tag. Mot slutet var det lite gå-in-i-väggen-varning. Jag skojar inte ens.
Jag hoppas verkligen att jag gör bra ifrån mig under vårterminen. Jag är så rädd att sänka mig. Uschusch.
Men nu ska jag inte tänka på sådant, vadfan.
-
God natt, mes copains.

SCHEISSE!

Alltså, tyskarna tar över världen. Alla band jag tycker om är populära i Tyskland, och därför är de där HELA TIDEN. Okej, jag syftar mest på Mando Diao. Men vadfan, på deras videos på Youtube är det bara massa tyskar. Som skriver på tyska. MUPPAR! Engelska eller svenska förfan! Nu låter jag anti-Tyskland, men det är jag inte. Jag älskar Tyskland och jag ska plugga tyska på gymnasiet. Men vad faan! Mando är svenska!
Jag måste se dem snart, annars kommer jag att... gråta. Eller något. Det var ett halvår sen jag såg dem sist (...shit. Ett halvår) >_<

Men dö, redigeringsprogram, dö

Movie Maker fucking suger.

Bagatell...

Och just det, scheisse, jag behöver ett redigeringsprogram.

Här kommer lyckan...

Jag vill göra en musikvideo till den här låten. Jag har en nästan klar video i huvudet. Allt jag behöver är lite sommar.
Jag skall nog lyckas!

Keep Company

Det här är inte som någonting annat jag lyssnar på, men jag tycker om det!
Tror jag ska köpa skivan när jag har pengar. Vilket kommer dröja ett tag. Suck.

:3

Bwaha på dina kommentarer, Angelica xD Måste kolla upp ett bra märke som säljer cirkellinser, ska kolla upp vad olika människor har skrivit om dem och så, så att jag inte köper apdåliga synförstörande linser :O

^_^

När jag har pengar ska jag köpa smink! Jag ska köpa allt det där vanliga sminket (foundation, puder och sådant), men jag tänkte köpa lösögonfransar och cirkellinser också. Så att ögonen blir jättestora!

När jag skriver det på bloggen kan jag inte ångra mig...

Jag har bestämt mig för att sluta leva på kex och choklad, och börja äta lite nyttigare. Jag ska försöka börja träna också. Julen sätter sina spår.

Håååååååår

Jag ska klippa mitt hår. Om jag måste försöka beskriva mitt hår med ett ord så är det "katastrof".
-
Jag ska färga det brunt också. I can't pull of blonde, really.
Tror jag vet hur jag ska klippa det, hittade en bild på Google (vad skulle man göra utan Google? We would all be so screwed...). Glöm att ni får se en före och efter bild. Efterbild räcker gott och väl.

Norwegian Wood

I'M SUPER EXCITED över den här filmen.
Den hade premiär i Japan 11 december och i Brittland kommer den att ha premiär i mars- vilket väl betyder att den kommer till Sverige någon under 2015. Pallington.

Den är baserad på en bok; jag tror att jag ska skaffa mig den, faktiskt.

2010

2010 började jag lyssna på många nya artister och band- jag kom över det här med att jag skulle lyssna på "cool musik" och började lyssna på allt möjligt, verkligen. Vill jag lyssna på Cornelis Vreeswijk och flummig fransk musik gör jag fasen det.
2010 var också året då jag verkligen började älska musik- musik har aldrig betytt så mycket som under 2010.
Tänkte försöka skriva en flummig liten text om artisterna och banden som betytt mest under 2010.

I mars gick jag på min första konsert! 4/3 fick jag äntligen se mitt älskade då favoritband Tokio Hotel. Det var superroligt och lite overkligt, och jag fick blodad tand. Tokio Hotel var det första bandet jag verkligen ÄLSKADE och freakade över- jag blev ett riktigt fangirl, haha ♥ Och jag som sade att jag aldrig skulle hålla på så. Pffft.
I juni såg jag Mando Diao på Grönan- då visste jag inte vad bandmedlemmarna hette och jag kunde i princip inga låttexter. Pinsamt. Efter spelningen insåg jag att jag nog älskade dem.
Jag började lyssna på mer svenska band och musiker. Genom Mando Diao hittade jag Sugarplum Fairy och Carl Norén. Längtar efter Calles soloskiva!
Ett tag lyssnade jag mycket på Kent- och i juni började jag lyssna på underbara Håkan Hellström! Han är min gud. Hans låtar fick mig typ att överleva skolstressen.
Jag kommer ihåg kvällen då jag verkligen blev ett riktigt fan. Jag kollade på det här klippet och grät floder;
"När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån". Den här brukade jag lyssna på när jag var sådär jättetrött. Då jag kände att jag verkligen inte pallade plugga mer- då jag kände mig trött på skolan och typ mitt liv i allmänhet.
Jag började lyssna på Broder Daniel. Såg en intervju med Henrik och Håkan och bara älskade dem, haha.
Köpte Army Of Dreamers + No time For Us och satte på Army Of Dreamers varje morgon innan jag åkte till ridlägret. Good times.
På hösten visade det sig att My Chemical Romance skulle komma tillbaka, och jag ska till deras konsert i Sverige- wooop :D Så himla kjempegreat.

That's that, folks. Jag tänker lägga upp mer 2010-relaterade videor sedan.

KYAAAAA

L (Kenichi Matsuyama) är det sötaste jag NÅGONSIN SETT! Jag såg Death Note filmerna (tänkte skriva mer om dem imorgon) och det var lite asian-overload. Asiater äger. Åh.
Men seriöst, L... kyaa!
Han ger "kawaii" ett ansikte.

Area?

Jag har roat mig med att repetera matte och äta asgoda kex en timme nu. Upptäckte att jag totalt glömt bort hur man räknar ut area. Wtf. Måste googla det, och sedan sätta mig och plugga lite mer.
På blogg.se's framsida har de länkat till en modeblogg som gjorde ett "klädåret 2010"-inlägg. Jag tänkte köra "musikåret 2010".

2010-lista

Tänkte skriva i denna lilla lista för nöjes skull, eller något. Jag kommer att skriva om 2010 sedan... det hände rätt mycket det året, ändå.

Jag kommer förresten aldrig någonsin vänja mig vid att det är 2011.




Har du gjort något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gått på konserter, jag har pratat med Håkan Hellström (jag dog), jag har fått FUCKING MVG på NOprov och jag har pluggat tills jag har lagt mig ner och gråtit av trötthet. Bland annat. 

Har du några nyårslöften?
Jag ska göra en frickin lista.

Vilka länder besökte du?
Hälsingland. 

Vad var din största framgång 2010?
Jag höjde mina betyg i SO, NO, franska, engelska, slöjd och hemkunskap. Höjde mina poäng från 215 till 270. Hell yeah. 

Största misstaget? 
Hm-hm-hm Jag vet faktiskt inte...


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Både ledsnare och gladare. Om man nu kan skriva så. Jag var så glad iochmed konserterna och allt annat skoj som hände... Men jag var så otroligt stressad över skolan. Jag hade bara världens jäkla ångest. Och efter lovet kommer jag att få det igen- för då är det slutbetyget som ligger framför mig.


Vad önskar du att du gjort mer?
Jag... vet inte. Jag ska försöka att inte panika så mycket det här året, bara.

Vad spenderade du mest pengar på?
Skivor i fink, tehe :3

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaa! Mina asbraiga kompisar, och musiken och konserterna.


RSS 2.0