MCR



The future is bulletproof, the aftermath is secondary. It's time to do it now and do it loud. Killjoys, make some noise!


Ow

Läste ni det där som Håkan Hellström sa om Idol? Han hade gett dem värsta kritiken. Men ikväll gav Idol igen. Så bitchigt, haha.

Naaae. Go Håkan ♥


"Du... sitter på min plats."

Jag skulle äta, men Samuel satt på min plats. Det är inte OKEJ. Har ni också en egen plats? Jag tänker inte sitta på en annan plats. Jag accepterar inte det här.

Haha. Jaja. Jag brukar sitta på andra platser när jag äter frukost och så, men när jag äter middag sitter jag på min plats. Det känns helt fel annars.


Torsdag

Så skönt att det är fredag imorgon! Jag är så trött.
Vi hade vikarier hela dagen idag. Respekt till killen som vi hade på gympan, det var hans första lektion med oss och det gick jättebra.
En av vikarierna vi hade idag ser ut som Bill Skarsgård. Fast blond, och inte två meter lång. Han kommer att få magsår om han ska ha oss fler lektioner, stackaren.

Jag har inte så mycket att skriva om. Jag ska äta, plugga franska och kolla på Idol, och sen ska jag lägga mig. Jag måste sova...!

Åh, såg ni Daniel i Idol igår? Kan man bli sötare!? Dåligt att han åkte ut.

Kolla på det här klippet, haha. Cuuute!


Na Na Na Na Na Na...

Jag trodde att My Chemical Romance var döda för alltid, men de lever! De lever! Och dessutom är de, enligt mig, bättre än någonsin.


Skolstress, Quassi och Peter Doherty.

Vad skönt med en hemsida som funkar!

Jag tänker inte skriva någon presentation, dels för att jag inte orkar och dels för att det skulle vara helt ointressant för er att läsa. Så jag tänker bara kasta mig in i bloggandet! Ni får hänga med så gott ni kan.

Jag är trött. Skolstressen har tröttat ut mig. Hade ett kemiprov och ett matteprov tätt inpå varandra. Jag måste vila. Jag kan inte vila, inte helt. Jag har läxor att göra. En hemkunskapsläxa. Hemkunskap! Jag tycker att småämnena ska veta sin plats. Jag har liksom SO, svenska, franska och engelska att tänka på. Och hemkunskap ovanpå det! Tur för hemkunskapsläxan att den är lite rolig.

Jag ska läsa lite franska och sen ska jag läsa några sidor i Ringaren från Notre Dame. Vi skulle välja ut en klassiker att läsa för att sedan ha bokprat om i skolan, och jag valde alltså Ringaren i Notre Dame. Jag älskar den! Några kapitel var lite outhärdligt sega (flera kapitel handlar om hur Frankrike och byggnaderna i Frankrike såg ut på 1400-talet. Jag typ men åååh. Och sen utvecklades det till AAAAAAH jag ORKAR inte!!... så jag hoppade över några kapitel) men sen blev det ASBRA. Intrigerna tätnade och karaktärerna fick mer djup. Hehe.

Oj, nej, inlägget börjar bli för långt. Jag ska gå och lägga mig nu. Godnatt!

Quassi ♥ Hehe. Han är så ful. Nej, men ni anar inte. Han är vidrig. Men så snäll, och jag tycker så synd om honom. Jag började tycka om honom mer när han pratat lite. På bilden nedan är han söt. Så ful att han blir söt. Men ni skulle se teckningarna i boken. Då ser han inte lika charmig ut.


Här är tydligen Victor Hugo, som skrev Ringaren i Notre Dame. Vad mysig han ser ut. Som en tomte. Hehe.


Lyssnade på Peter Doherty medan jag skrev. Jag älskar Last Of The English Roses!


Jibberish

Min förra blogg hette också Jibberish, men då bloggade jag på blog.com
Tröttnade tillslut på att det är problem med blog.com till och från och bestämde mig för att skapa en blogg på blogg.se istället. Så här är jag nu! Igen. Jag har en tendens att tröttna på en blogg bara för att skapa en ny en dag senare. Men jag gillar Jibberish. Här slår jag mig ner.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0