Äventyr!

Nu är jag hemma från orienteringen! Vi gick vilse. Tror ingen blev särskilt förvånad över det egentligen. Vi gick liksom utanför kartan. Efter ett tag kom vi till en skylt där det stod Väsby - Bög. Hahaha! Det finns alltså ett ställe som heter Bög. Hahahaha. Världen är rolig.
Men vi hade liksom tankarna på annat håll när vi gick (jag gick med Angelica, Joanna och Linda). Vi började fantisera ihop värsta skräckfilmen när vi gick, och till slut hade vi fått ihop nästan hela storyn. Vi tänkte att vi ska skriva och planera i vinter, och till sommaren ska vi börja filma. Det kan bli coolt. Vår film kan bli nya Paranormal Activity, värsta budgetfilmen med oerfarna skådespelare (d.v.s vi, haha), men som är grym ändå.
Det kan bli riktigt bra, I'm telling you!

Men okej, tillbaka till orienteringen. Till slut förstod vi ju att vi hade gått otroligt fel, så då vände vi om. Vi mötte en bonde som hjälpte oss, och tillslut hittade vi tillbaka till starten. Men då hade vår klass redan åkt hem, eftersom att vi var typ 40 minuter försenade. Vi åt lite korv och bullar, och sen åkte vi hem med en annan klass. Så det gick ju bra tillslut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0