Pooooolkagris

Vaknade upp och var irriterad. Jag äter en polkagris (en stång där stång, ni vet) och dricker te. Det är typ min frukost. Jag har tröttnat på mat lite, om det nu är möjligt. Uh.

Nu ska jag läsa en fanfiction. Den är jättelång och jag har jättemånga kapitel kvar, yeay för det!

SKINS

Recension av Coraline kommer! Någon annan dag.
I've made plans for tomorrow. Jag ska gå upp runt 6 så att jag kan kolla på Skins, wooh! Jag ska koppla in datorn till TVn igen (och jag har ingen lust att kolla på Skins tillsammans med mina föräldrar. Direkt. Hej awkward silence.)

Coraline

Coraline var riktigt bra! Den är tydligen baserad på en barnbok, men om jag skulle ha läst den när jag var liten skulle jag ha blivit vettskrämd. Filmen var rolig och faktiskt väldigt spännande- men också ganska läskig. Särskilt om man, som jag, hatar dockor. They freak me out.
Jag gillar hur den var gjord, det var bra karaktärer och bra story. Allt var bra. Coraline får thumbs up av mig!

Ammenåh

Stupid Megavideo... Kollar på Coraline, men måste vänta en hakvtimme innan jag kan fortsättem eftersom att Megavideo säger att jag måste det. Jag tänkte försöka recensera filmen sedan.

Jag var teknisk och lyckades koppla in datorn till TVn helt själv. Det är najs att blogga så här, haha.
Nu ska jag slå ihjäl lite tid genom att läsa bloggar.

Smell you later.

Dream My Days Away

Jag hade en sådan konstig dröm inatt. Den var konstig, men trevlig.
Jag drömde att Broder Daniel var ett band igen, och jag var på deras första konsert sedan Way Out West 2008. Det var inomhus, i ett ganska litet rum. Det var ganska mysigt där, faktiskt, med varmt ljus och väldigt mycket trä överallt. Det var trägolv, och scenen var gjord i samma ljusa trä. Jag tror att tillochmed väggarna var i trä.
Henrik (som ju brukar se ganska... trasig ut) hade fint, rödbrunt hår (som såg väldigt mjukt ut, hehe. Tänk Gerard Way i Desolation Row-videon) och en randig skjorta. Så skumt att "se" honom så, haha. Han verkade vara så glad, också ♥

Det var en superbra dröm- jag hoppas att jag drömmer någonting liknande inatt (a)

!

Jag vill skriva! Jag vill hitta på en bra, rolig story och bara skriva...

Mjo

Hallo!
Jag har haft en trevlig dag x) Varit hos morfar och Ingrid och firat jul i efterskott :) Ska gå på teater i februari med dem- det ska bli kul! Gillar teater (a)
Jaa, nääe. Det har inte hänt så mycket mer. Kollat på film och ätit juleskum. Tänkte spela Sims nu.
Bai ya'll.

LOL

rupert grint, daniel radcliffe
tom felton
matthew lewis
Neville ♥ :)

Ahahahahaa

You Got Served Potter!

Hahahaha

Celebrity Pictures - Harry Potter, Antoine Dodson

Harry Potter! ♥

Jag längtar så mycket till Harry Potter and the Deathly Hallows part II O.O
Förstår inte hur jag ska kunna överleva ända till sommaren?! Jag menar, första delen var ju så SINNESSJUKT bra! Andra delen kommer ju att vara helt galen, och jag kommer att gråta som fan :( Första delen var ju jättesorglig, tänk hur jobbig andra delen kommer att bli >.<
Harry Potter I LOVE YOU like the summer falls, and the winter crawls, you're above and beyond us all!

Naj

Jag tycker att pappa ska gå och lägga sig nu så att jag kan kolla på Skins, Gravitation och läsa fanfictions, haha. Can't do that when he's around o.O

Pretty, pretty, pretty

Det gick inte att "bädda in", sadface :( Får länka istället:
http://www.youtube.com/watch?v=agKevnTf-D0&feature=related
Oh my god I love hiiiim!

Jammenhej

Jag kommer att få en hjärtattack och fetma. Jag äter så himla mycket, haha. Tänkte att jag ska vara onyttig som faen hela december och vara nyttig och börja träna i januari.
Brukar ni ha nyårslöften? Jag pallar då rakt inte. Jag ska ha månadslöften istället, hade jag tänkt. Får se om jag pallar med det. Antagligen inte.

Jag har lite tråkigt. Jag tror jag ska rita.

Patrice äger

Jag kunde inte låta bli, haha. (Ni måste kolla på The Inbetweeners förresten- Youtuba Inbetweeners- Bonjour så förstår ni kategorins namn xD)

Ny kategori!

Jag har ingen lust att gå och lägga mig riktigt än. Jag ska göra en ny kategori.

FF ♥

Oj, det var ett bra kapitel.
Jag gillar när fanfictionen är så bra att den som skriver (författaren...? Hm) kan dra ut på den, så att man blir jättefrustrerad och bara vill skrika meeeen kan ni inte bara erkänna att NI ÄR KÄRA NÅGON GÅNG ELLER?!! men ändå fortstätter att läsa, för att den är så superbra.
Det är sjukt hur många fanfictions det finns som är så mycket proffsigare med så mycket bättre storys än Twilight.

FF FTW

Oj. Tom (ja, det är en TH-FF x3) är så elak. Han verkar ha lite personlighets-problem för först typ "WHORE!" och sen bara "... wait" och så kollar han helt gulligt på tjejen som också är jätteelak och bara "do I know you?" och Tom bara *heartbroken :(*
Haha, gosh, drama ♥

Yeay för fanfictions!

OMG yeay! En FF jag läser har blivit uppdaterad! Åh, lycka :')

Kyaa :D

Jag ändrade mig- sitter inte och kollar på Death Note (för läskigt (a))- utan på Gravitation! Det är en Shounen-ai... :3 (Vad jag har förstått så är Shounen-ai lite mer awweeeh och Yaoi är lite mer OMG WHAT ARE THEY DOING?!!) I'll let you know om det händer någonting jättegulligt!

Imagine all the cute couples I could create... Kyaaaa!

De borde göra manga-Sims :O Uwaaaaah!

Woop

Jag hoppas att alla hade en riktigt najs jul- det hade iallafall jag :D
Jag är så sinnessjukt mätt- men så blev jag jättesugen på prinskorv helt plötsligt. Det har aldrig hänt förut.
Åh, vet ni. Jag älskar juldagen. :3

Nu ska jag kolla lite på Death Note innan jag går och lägger mig och läser HARRY POTTAAAAAH and Da Deathly Hallows som jag fick i juleklapp (my god vilken skillnad det är på svenska och engelska versionen. Engelska är så mycket bättre. Det är som Tokio Hotel på engelska och tyska- eneglska är ju bra men tyska äger).

:D

GOD JUL!

Happyface

Nu movar jag on från skolprat. x)

Jag ska äta fruksot nu, och jag har planer på att dammsuga mitt rum lite senare. (En liten snabb update typ xD)

Jag ska till Joanna (tillsammans med Angelica och Linda. Kärlek på dem allihop) om ett tag. Vi ska ha lilla-julafton ♥ Vi har haft det sedan 6an... älskar mysiga traditioner :3 Jag har sett fram emot det very much yes :D

Jag försöker att inte tänka på skolan hela tiden men det går inte så bra

Hallo!
JÄVLARR vad kallt det var igår! Särskilt i stallet (som ligger mitt ute i ingenstans typ), och i ridhuset blir det ÄNNU kallare. Jag höll på att avlida. Mitzy var inte på myshumör men jag pussade på henne ändå, hehe :3

Jag har räknat ihop mina poäng- 270! I am well happy! (Men jag ska försöka jobba upp några ämnen nästa termin, och typ be till gud eller whatever att jag får behålla mitt MVG i SO och mitt VG i matte.)
Intagningsgränsen på Franska Skolan (samhällsvetenskap) är 245... :3 (Och medianen är 275!)
Så, um yeay! Jag hoppashoppashoppas att jag kommer in där. Om jag inte kommer in där kommer jag att bli så sjukt besviken. Jag måste ha ett safetynet-gymnasium. Men jag vill typ inte. Uuh.
Jag tror inte att jag kan gå NV förresten. Jag älskar NO (yeay för att balansera molekylformler), men matte not so much. Jag har alltid haft svårt för det. Jag har VG, men det finns en stor risk att jag kommer att sänka mig nästa termin. Ugh.

Betyg

Hallo!
Nu är det jullov! :) Fick mina betyg idag. Jag är nästan nöjd. Det finns några ämnen jag måste jobba upp mig i (t.ex. svenska- vill ha MVG i det men jag har VG). Dessutom tycker jag inte att mitt betyg i bild är rättvist, jag ska överklaga det efter lovet.
Men nu ska jag inte tänka på det- för nu är det looov :3 Ska äta lite och så nu. Senare idag ska jag till stallet och mysa med finaste Mitzy ♥

Scheisse

Ooooh gosh. Alltså. Vissa människor. Man kan ju knappt kolla på dem för att de är så jävla snygga, man mår ju inte bra.

Viktorious

Nejjj vad roligt! Det var reklam för Victor Noréns sologrej på Spotify! :D
Tehe. Godnatt!

Godnatt!

Hallo!
Åkte pulka med min lillebror. Det var roligt, haha. Men nu är jag jättetrött. Jag ska gå och lägga mig nu, faktiskt.
Alltså, det är inte bra att använda en låt som alarmsignal på mobilen för länge. Har haft Erik Hassles Don't Bring Flowers After I'm Dead (hej lång låttitel) ganska ofta, och början känns lite obehaglig, haha. Reminds me of tidiga måndagsmorgnar. Uuuh. Men det är en bra låt- gillar Hassle :3

And it was up up and away

Oj. Jag har tråkigt. Det var länge sedan jag hade det, jag hade ju så jävla mycket läxor och prov hela terminen så jag kunde aldrig bli uttråkad (bara död och aptrött av allt pluggande).
Jag ska nog städa mitt rum ordentligt och göra det lite mer julmysigt där inne. Ååh, på torsdag ska jag byta lakan och sådant, så att min säng blir supermysig när jag ska sova natten innan julafton. :3
Snart är det jul, falala! I'm starting to feel da christmas spirit! ♥

Det är för mycket tjaffs...

Idag var det ridning! Red Silas das sötnos. Det kändes bara tjaffsigt idag. Sadface.

EUW

Ska vi kötta lite anekdoter? Vi gör det, tycker jag.

Det vidrigaste jag har varit med om... var väldigt vidrigt. Det var snäppet värre än Saw-filmerna. Det var Käppala. Stanken var helt obeskrivlig. Näsan ville bara ta självmord och få slut på lidandet. Jag fick lite panik efter ett tag, för stanken var helt sinnessjuk, och jag försökte andas så lite som möjligt, och följden av det var ju att jag inte fick tillräckligt med luft och trodde att jag skulle typ dö. Det var vedervärdigt. Jag höll på att stupa där och då.
Nej, nu pratar vi inte mer om det.

Ammenvadfan det är bara att ta i trä

Alltså, om jag inte får MVG i Bild och HKK, och VG i slöjd så är det a little bit kört.

Det har varit en BRA dag

Alltså, den här dagen är NAJS.
Slappa lektioner i skolan och alla skolarbeten är klara och inlämnade. Fick veta att jag har ett starkt VG i NO, och ett MVG i SO!! JAAAAAAAA VICTORY! :'D Oooch så fick jag min första utmärkelse NÅGONSIN. I slöjd, vilket kändes lite otippat, hehe. But I am well happy! (håller tummarna för att du får en nästa gång Angelica, det är du värd!)

Vi slutade tidigt, och jag har bara suttit vid datorn och gjort ingenting. Det äger.
Och så är det mitt och Mitzys 3-årsjubileum idag, haha! :D ♥ ♥ Hon är finaaaast.

Ville bara berätta det

Jag har gjort ett sådant ÄGIGT kort till Samuels julklapp, med rim och allt.

'Tis the season to be jolly

Nu har jag köpt juleklappar :D

Mitzy ♥

Idag har jag varit medryttare på världens finaste ponny i tre år! :'D
PUSS på världens bästa! ♥

Ginger

Såg en bild från i somras, och jävlar vad fräknig jag är på somrarna! Jäkla ginger typ.

Jag är trött som fan

JÄVLAR vilken action det var i Desperata Hemmafruar igår!
Tisdag är den ägigaste TV-kvällen. Men det brukar förstöras för att jag är tvungen att plugga, buhu (jag priorterar ju bra iallafall, hehe).
Vad finns det att pyssla med på onsdagar? Ska kolla om det går någonting att kolla på på TV. Uuh, jag är så trött, jag ska sätta på mig myskläder och kolla på TV. Det här blir ett jättemuppigt inlägg, känner jag på mig.
Jag måste ta en dusch, jag är helt sågspånig. Svarvade på slöjden x)
Oh, fick VG+ på NOprovet. Jag failade på en grej, om jag hade fått rätt på det hade jag fått MVG. Skitstörigt.
Baibow

VAF

HATAR att mellanslagen försvinner när jag publicerar inläggen. Det är inte mitt fel, så att ni VET.

Baeera masse skitsnack

What's crack-a-lackin' baby?
Vi var på någon grej idag med skolan. Vi pratade om hur man gör film. Det var väldigt basic grejer så vi kunde ju liksom redan allt det där. Inser ni hur mycket film man kollar på egentligen? Man blir ju värsta proffset.
Joel Kinnaman är så jävla snygg förresten. Stört hur de kunde göra honom så sliskig i Arn, när han är så snygg.
Iallafall. Sitter med svenskan, ska lämna in lite papper imorgon. Åååh, vi har håltimme första lektionen, för att kompenseras för att vi slutade mycket senare idag än vad vi brukar göra på tisdagar. Niiice.
När jag har lämnat in de där papprena och gjort klart en teckning på bilden så är jag klar med allting den här terminen. Så skööönt. Vi ska få tillbaka NO-proven imorgon, kom jag på nu. Uuuuh, jag är nervös :(
Näe, hörrni. Nu ska jag tvätta lite kläder, allting är smutsigt. Jag måste bli klar med svenskan, och jag måste ta en dusch. Och jag måste se på Desperata Hemmafruar. Jag kommer att hänga med sådär för jag har missat några avsnitt, p.g.a. allt pluggande. C'est la vive.

Joanna, Angelica & Linda- jag älskar er ♥


BÄST

Här kommer lyckan

Wiiiiieh! :D Jag ska se My Chemical Romance i mars, Håkan i april och Håkan EN GÅNG TILL i september! SÅ JÄVLA PERFEKT! AAAAAAH!

Yeay!!!

Uwaaaaaaah! :'D Håååååkan kommer till Grönan i September! OMG YEAY! Iiiiiiieeeeh :D :D :D

Jag kom på vad det hette...

Just det! Chanson! Le chanson est trés bien! Yeay me! Och jag googlade faktiskt inte xD

Score

Äntligen hittade jag någonting intressant. Lite hysterisk fransk låt om miljön och sådant (med tanke på bilderna).
Fucking hemska bilder i videon...
Le... um... song... est trés bien.

J'adore écouter de la musique

Försöker hitta ett bra franskt band. För att lyssna på musik är ett superbra sätt att lära sig språk på, jag har ju lärt mig lite tyska av att lyssna på Tokio Hotel. Och man har ju så lätt för engelska just för att man kollar på filmer och serier på engelska, och lyssnar på engelsk (eller amerikansk, WHATEVERgosh) musik...
Det har inte gått så bra hittills. Jag har bara hittat skitflummiga band jag inte tänker lyssna på under några omständigheter.
Däremot har jag hittat ett band som inte alls är franskt, men som heter Chester French. Jag tror att jag tycker om dem! Jag har inte lyssnat så mycket på dem än, kan uttala mig mer om dem imorgon.
Men de verkar inte vara så kända (om man kollar på populariteten på Spotify x3), och det är ju bara att erkänna att det är roligt att lyssna på band som inte så många känner till. Just admit it liksom.
Chester French, alltså. Kul att hitta några nya.
Skummisar. Men sånt gillar vi. Jag.

Bread... bread!

Haha... gotta love Charlie ♥

Håkaaaan

Kollade på något naturporgram på TV, för de fotograferade och höll på, och så spelade de Håkan! And I was like AAAAAAH! HÅKAAAAN!

Look alive, sunshine

Alltså-hå-hå-håååå!
My Chemical Romance kommer till Sverige! UWAAAAAAAH!
Klart som fan att jag ska se dem. Glaskklart. Skoj du liksom. No question about it. Så jävla grymma. Så coolaaaaa. Aaaaaaah.
!!!

Jag ska TA DET LUGNT

Nej men hej!
Idag skrev jag NO-prov, det sista provet den här terminen faktiskt. Vågar inte riktigt uttala mig om det. Det gick säkert skitdåligt.
Idag ska jag inte plugga! På någonting alls! Det känns helt stört. Förstår ni hur länge sedan det var som jag inte hade någonting jag behövde plugga på? Va? Alltså, vi pratar MÅNADER, mkay.
Got to go, måste kolla på TV och dricka te. Hehehe.
Bai now.
Angelicaaaa! Jag loggar in sen! xD

Ville bara uppdatera och förgylla er tisdagskväll lite

Jag har pluggat mycket idag. Jag borde inte sitta här, jag borde fortsätta plugga. Jag ska sätta mig och göra det nu.
Min blogg är så rolig, intressant och innehållsrik att det nästan är så att man fäller en tår.
Bonsoir, fuckers.

Hejhej

Det var asnajs hos Angelica. :3
Jag grät som fan när vi såg The Notebook, den är ju helt underbar! Noah ♥ (alla tjejer vill väl ha en Noah? Eller ja. Alla straighta tjejer iallafall, haha)
Jag har ont i bröstet. Alltså inte bröstet- utan bröstet. Typ hjärtat eller lungorna eller whatever, ni fattar, haha. Det blev mycket värre av allt skrattande, hah xD
Gjorde fan ont när jag andades. Det är mycket bättre idag dock! Jag svär på att jag har fått typ fucking hjärtinflammation. Äh. Men har det inte gått över om några dagar tror jag nog att det är bästa att ringa till sjukhuset eller något- för det är väl ändå inte helt bra att ha ont i bröstet flera dagar?

Mitzysöt

Det var så kul att träffa sötaste Mitzy igår! Jag har saknat henne ♥ Hon är världens finaste! :D


Nobody said it was easy

Vi hade håltimme från franskan och ingen hemkunskap (vi blev kompenserade för... någonting. För att vi skrev prov när vi skulle fått gå hem, kanske, minns inte riktigt, hehe) så jag och Angelica slutade typ halv 12! NAJS JA!
Vet ni. Jag ska koka te och kolla på TV.
Sedan ska jag plugga lite NO. Och sedan ska jag till stallet och pussa på världens finaste ponny, wiiieh :D
Ikväll ska jag till Angelica! Vi och Joanna & Linda ska kolla på film och ÄTA. The Notebook, Solsidan och chokladrutor, bullar och godis... PERFEKT. Behöver det efter den här veckan som inte kändes bra alls.

Coldplay ftw när livet suger

Fail.

Hehe. Va.
Det där är väl ändå Samuel Giers? Mando-Samuel, alltså. I am pretty sure it's him.  Men här skrev de att det är Pelle Almqvist (sångaren i The Hives). Hahahaha...
Pelle Almquist & Håkan Hellström
Här är Pelle. Slående lik Samuel.

ALLTSÅ OOOOOMFG!


Facebookgrupper ftw

Hahaha:
*Bad score on test*
Elementary: No! My parents will be mad!
Middle School: I don't care.
High School: *Cries*

Skolstress

Skrev SOprov idag och det kändes så dåligt att jag faktiskt grät lite (jaa, jag vet, jag är en tönt. Men jag är faktiskt lite extra känslig just nu if you know what I'm talking about).
Det är bara det att jag är sjukt stressad inför mina betyg (vem är inte det). Ett MVG i SO skulle vara ganska behövligt om jag ska komma in på Franska Skolan.
Får väl se hur det blir. Med mitt liv. Usch.

Hej hej hörni

Alltså, jävla väder. Så sjukt kallt, man DÖR ju så fort man går ut. Day After Tomorrow-style.
Ni skulle sett min hand igår. Jag hade en påse hängandes runt handleden, och blodstopp+köldskador= läskig hand. Den var inte blåaktig. Den var lila. Avatar-style. Uh.

RSS 2.0