Hahaha

Jag förstår. Den sista frågan är typ ett skämt. Tom och Bill, sover ni i samma säng?
Tom:
Nej.
Från schwarz.blogg.se

OHMIGOOOSH

OOOOOMFGIEWIIIIEH :D
NORWEGIAN WOOD HAR PREMIÄR DEN 18:E!!! IIIIIEEEEEEEEEEH

Jah.

Jag ska snart sätta mig med franska (prov imorgon), men vill dra ut på det lite mer. Jag skrev prov idag också. NO. Det... alltså... näe.
Men jag fick MVG- på en del av SV NP, I'm sehr sehr happy with that! Oooockså fick jag VG (som var det högsta betyget eftersom det var ett läxförhör och det liksom inte fanns MVG-frågor) på genetik-förhöret som vid hade för driljoner år sedan men som P-A var asseg med att rätta.
-
Buhu. Det var sista dagen med Eric idag. Vår idrottslärare. En av de bästa lärarna någonsin, verkligen. Jag blev supersadface och kan eventuellt ha fällt en tår eller två...
Jag vill inte ha en nya idottslärare >:| Pooooo.
-
Gah, JÄÄÄÄVLA Spotifyreklam. HAAAT. De måste ju inte vara tio fucking minuter långa och dessutom dåliga. DRYGT.
-
Nääe. Nu ska jag plugga franska. Au revoir.

Jeeeeans

Sup sup sup!
-
Beställde jeans i fredags, som kom fram idag. Köpte ett par svarta och ett par lila. De är någon storlek för små och att få på sig dem är lite av en kamp... men det går! Dessutom så töjer de ju sig- och hellre lite för små är för stora, tycker iallafall jag x3
-
Nu ska jag läsa Fokis blogg och sedan ska jag sätte mig och plugga NO och lite franska... och läsa igenom engelskan, jag tror det var till imorgon? Strunt samma. Det ska jag göra iallafall. Och sedan ska jag sova och det ska bli JÄTTENAJS.

Djupa frågor såhär på kvällskvisten

Jag har inte riktigt någonting jag tror på, angående vad som händer när man dör. Jag vet inte riktigt vilken teori som tilltalar mig mest ännu. Men jag kom att tänka på en sak.
-
En teori är ju att man föds på nytt. Föds man då på nytt DIREKT eller typ sparas man ett tag? Jaja, det var inte det jag kom att tänka på. Men om man då föds om och om igen, som helt nya individer... vad händer sedan, när jorden går under? För det kommer ju att hända, jorden kommer inte att finnas förevigt. Men vad händer då? Då kan man ju inte återfödas. Om man inte kan födas igen på andra planeter? Kan man återfödas som precis vadsomhelst, som bakterier och sådant också? Måste det vara varelser med ett... liksom, medvetande, som människor och djur har? ELLER VA? För jag är förvirrad. Men vem är inte det.

Näe.

Salut!
Nu kommer ett klassiskt min dag-inlägg.
-
Onsdagar är den längsta skoldagen, och den sista lektionen är slöjd. Det finns liksom ingen luft i slöjdsalen- utan man andas in damm och spån. Men det går ändå! Nae, men jag tycker att slöjd är roligt, faktiskt. Inte syslöjd. Bajs på syslöjd. Men träslöjd!
Iiiiallafall. Det var en rätt trevlig dag. Eller, den var relans bra faktiskt. Gympalektionen (som hölls av Natta & Jossan) var jätterolig (badminton FTW!), och det var värsta diskussionen på NOn om Big Bang. Jag höll med P-A (läraren) så jag tyckte mest att det var irriterande, haha, men argumentationer är alltid lite roliga.
-
Kollade på första Skinsavsnittet från den nya säsongen och åt mellis när jag kom hem. Det var typ plågsamt att titta på, jag ville bara att skiten skulle ta slut. Vilket jag aldrigaldrigaldrig tänkt av ett Skinsavsnitt förut. Jag fick typ en livskris när jag hade kollat klart på säsong 2, jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv längre. Det fanns ingenting att göra förutom att lägga sig och gråta typ.
Men säsong 5... vilken... vilken SKIT!
Det är inte dåligt för att vara Skins- det är panikdåligt för att vara en TVserie överhuvudtaget. Det är lika pissigt som jag anande från de korta klippen jag sett.
Skådespelarna är riktiga stolpskott, det är retarderade karaktärer (ärligt talat, vad är huvudpersonens vad-hon-nu-heter PROBLEM?!!), repliker som inte är ett dugg trovärdiga och bara dum handling. Vadfan.
-
USCH. Näe. Fifan.

Sup

Hejhejheeej!
Jag ska snart sätta mig med lite plugg. Vad har jag ens för läxor? Jag har ingen koll. Få se nu... jag ska kolla upp hur man räknar ut procent (jag har helt glömt bort det, trallala) och... jag vet inte. Typ bläddra lite i matteboken. Jag har lite panik inför det muntliga nationella provet.
Sedan ska jag träna på franskaglosorna, och en text eller två i läsboken. Och seeedan ska jag kolla igenom NOn.
Så... ja. Asbra.
-
Förresten, så tycker jag att det är så sinnessjukt töntigt med "romatiska" meddelanden på Facebook. När de blir sådär poetiska. GAH! Jag mår typ lite illa när jag läser det, haha.

Nämen, Håkan!

Googlade Belle and Sebastian, och Håkan Hellström kom upp som relaterad sökning! Lite kul, hehe.

Glad alla hjärtans dag, tout le monde!

Första kropps-relaterade inlägget jag skrivit någonsin?

Jag har VÄXT! Woop! Jag är typ 1.74 cm lång nu, men jag ska mäta mig (nu höll jag på att srkiva väga mig? Jag säger fel hela tiden) hus sjuksköterskan för att se EXAKT hur lång jag är.
Satsar på 1.75 >:)
Däremot har jag gått upp i vikt, I must confess. Det är för att jag äter godis HELA TIDEN. Det är inte bra! Jag måste sluta med det- NU! Jag bestämmer det nu, faktiskt. Inget mer godis på vardagarna. Jag kör det som en utmaning mot mig själv; jag ska inte äta NÅGOT slags godis (inklusive kakor och läsk) förrän på fredag. På helgerna får man äta godis :3
Nu ska jag duscha, för jag var duktig och tränade. Proudface! Dock bara 20 minuter, och jag var helt seg. Jag skyller på träningsvärken från gympan (alltså... fortfarande O.O) och ridningen.

... shrimp?

Jag är så himla välartikulerad. Vi kan ta ett litet exempel:
Pappa undrar om några tröjor, som jag glömt i en korg i tvättrummet, skall torktumlas.
Jag: Oh! They are not going to torktummel, or they will shrimp!

Socker

Jag tycker att Mando ska släppa en ny skiva snart! De spelade ju sin nya låt på MTV Unplugged och den var RELANS BRA! :D
-
Lyssnar på Kents Skisser För Sommaren, från den nya skivan. Jag har varit jätteanti den skivan (för att den är dålig), men Skisser För Sommaren är helt okej. Eller ja, i början är den bra, men sedan blir den tjatig och jobbig. Tycker iallafall jag, i mitt sockerhöga-tillstånd.
Sockerhög, förresten. "Socker". Woop, Kent... vad det nu heter. Inte imitation, inte liknelse. Fasen heter det?
Scheissegal! Ska plugga litelite franska, och sedan skall jag kolla på Solsidan.

I was like haha!

Hahaha! På Kents related artists på Spotify finns Mando Diao med xD Hahahaha, ärligt talat...
Hahahah!

Åeåh flygplan

Det finns nästan inga Kent-låtar på Youtube. Why oh why? Inga jag vill ladda ner, iallafall (busigt). Typ som Sverige.
Störigt.

Mian kinder gör ont för att jag har lett så mycket

Kollade på Mando Diao MTV Unplugged och de är så ÄCKLIGT JÄVLA BRA!
AAAAAAAH!
Goshiegoshiegosh! Jag... GAH! Jag vet inte vad jag ska skriva!

TH ♥

Det suger att jag inte kan lägga upp videos längre?!
Jag ville ju bara visa er en av mina TH-favoritlåtar. De är så söta att det är typ... ohälsosamt O.O Särskilt Toms leende i början :')
Får väl länka istället då:
http://www.youtube.com/watch?v=JWPDPKXk-bs

Happ

Nu ska jag skriva lite om exo- och endoterma reaktioner (för att undvika provångest) och sedan skall jag äta LAX. Och seeeedan ska jag hem till Angelica :D Tyvärr har hennes present inte kommit än (kanske p.g.a. den jävla snöstormen så att brevbärarna typ inte hinner ut till alla? FAKK JO SNOWSTORM!).
-
Jag blev extremtrött mot slutet av skoldagen, men nu har jag ätit lite choklad och piggnat till (sockerkickar for the win JAO).
-
Jag har lärt mig en ramsa på franska, förresten.
Je fais la guerre, la guerre, contre la poussière
Et qui gagne la guerre?
C'est la poussière

Skins

Jag har inte sett ett helt avsnitt av nya Skins än, utan bara klipp som de har lagt upp på Youtube. Men det jag har sett har varit ren skit. Så... DÅLIGT. Det är löjligt att det ens får kallas Skins.
Det känns orealistiskt, karaktärerna är tråkiga, det finns inte en endaste gayboy och skådespelarna är dåliga.
Det är helt enkelt inte Skins längre.

Diskriminering

Nu ska jag ta upp ett problem jag har.
Det finns inga skor. För mig, menar jag. I min storlek. Jag har storlek 43... SLUTA FLINA! Det är inte roligt! Ibland blir jag lite upprörd över det här med mina fötter and the lack of shoes to put on them (hur kommer det sig att allt låter bättre på engelska?).
Jag vet att mina fellow big-feet systrar sitter och känner min smärta nu.
-
Jag tycker inte att det här är irriterande. Jag tycker att det är oacceptabelt. Det finns helt enkelt inga damskor i storlek 43. Förutom löjligt fula tantskor, då förstås. Och jag vägrar, okej? Jag vägrar ha apfula tantskor. Om man har tur så finns det upp till storlek 42- och då tycker butiken typ att dem är megabra och ger sig själv två tummar upp av två möjliga för att de har ett sådant brett och bra utbud. FUCK YOU säger jag bara.
-
Tänk om affärer inte skulle ha kläder i stora storlekar? Tänk om de bara sket totalt i dem som är större? Förstår ni hur upprörda människor skulle bli- det skulle bli ramaskri! Det skulle tas upp på nyheterna, i tidningarna, det skulle bli debatter och människor skulle verkligen inte acceptera detta. För det är ju klart att inte bara pinnsmala människor ska få ha kläder! Detta är ju DISKRIMINERING!
Ja, exakt. Diskriminering. Det är precis vad det är, det här med att skobutikerna totalt skiter i kvinnorna med större fötter. Detta är ingenting som skapar rubriker eller ramaskri- för av någon anledning så är det accepterat. Vi med stora fötter får väl köra på strumpor då. Eller herrskor, det går ju. Och vad satan, det funkar väl med fucking galoscher till klänningen när jag ska gå på bal?
-
Och till sist, ett litet meddelande till alla skobutiker i allmänhet:
Skärp er. Herregud, skärp er. Det är pinsamt att ni inte tar in storlekar till alla. Jag förstår inte hur ni tänker, när ni struntar i att ta in större storlekar. Tro det eller ej- men det finns faktiskt många, många frustrerade tjejer med fötter som är större än storlek 38.
Se till att fixa det här nu. Annars kommer jag att göra det själv.

Juno

Kollade på Juno- älskar den! Jag har sett den typ tre gånger, men jag skrattar lika mycket ändå!
Jag älskar soundtracket också, it's lovely :3

Ammenåh...

Coldplay kommer till Göteborg... till Where The Action Is, närmare bestämt. Och man måste köpa ett jäkla festivalpass för över 900 kronor. Drygt -.-'

We'll see!

Det är inte säkert att jag ska till P&L förresten, men ändå xD

Those Dancing Days

WIIIIIEH Those Dancing Days kommer också till P&L!

Zwei tummen upp

Mando kommer att köra akustiskt! Najs jammenJA!

Mando Diao till Peace&Love

Bästa Mando Diao kommer till Peace&Love! Jag är inte förvånad, haha! Det skulle ha varit en katatrof om de inte skulle komma dit, seriöst. Så, Håkan och Mando, alltså. Snajs!

NP i svenska

Jag har NP i svenska imorgon- mitt första riktiga NP- och jag är nervös...
Jag hoppas verkligen att det går bra.
-
Jag ska gå och lägga mig nu så att jag är någorludna pigg imorgon. Jag måstemåstemåste komma ordentligt i tid. Jag ska börja gå en halvtimme innan vi börjar. Ska ta med mig en cola och en bar for ze sockerkicks.
-
Godnatt, mes amis. Och håll tummarna för mig!

NP i svenska

Jag har NP i svenska imorgon- mitt första riktiga NP- och jag är nervös...
Jag hoppas verkligen att det går bra.
Jag ska gå och lägga mig nu så att jag är någorludna pigg imorgon. Jag måstemåstemåste komma ordentligt i tid. Jag ska börja gå en halvtimme innan vi börjar. Ska ta med mig en cola och en bar for ze sockerkicks.
Godnatt, mes amis. Och håll tummarna för mig!

Ärrad

Jag kommer att vara helt ärrad efter att jag är klar med mitt arbete om Ryssland. Det finns så vidriga bilder på Google...
Jag visste inte hur hemsk Sovjetunionen var innan jag började med det här arbetet. Det är verkligen sjukt att människor kan göra så onda saker- det är faktiskt svårt att förstå.

Sadface

Jag har en dåligt nyhet idag, mes copains.
-
Idag berättade vår idotsslärare- världens bästa lärare- att han bara ska jobba fram till sportlovet, och sedan blir han pappaledig ;__________; Och vi kommer aldrig att ha honom som lärare igen efter det! Någonsin! För vi slutar ju :(
Det gjorde mig så ledsen. Han är verkligen världens bästa lärare- så GRYM!
-
Jag vill inte ha en ny idrottslärare! Det är sista terminen i 9:an, och jag orkar inte med en ny som inte känner vår klass och som inte kommer att få någon respekt ALLS. Lektionerna kommer att bli kaos. Det är bara tack vare Erik som det går så bra som det går. MEN ÅH! Hon kommer ju inte att ha koll överhuvudtaget och allt kommer att bli skitjobbigt. Faaaan -.-

Sugar - I Hetaste Laget

Såg på teater igår, tillsammans med morfar, mormor och massa andra människor, som jag egentligen inte är släkt med. Hehe.
Vi såg på Sugar - I Hetaste Laget. Henrik Dorsin utklädd till kvinna= WIN! (Oves hemliga liv typ, haha!)
-
Det var duktiga dansare, akrobaterna var helt galna, skådespelarna var superbra och alla sjöng väldigt bra (blev förvånad över hur bra Henrik sjöng). Allt var bra! Thumbs up för alla perversa skämt också, sånt gillar jag, haha.

Vi åt på en jättemysig italiensk reasturant efteråt. Jag är van vid McDonalds och kände mig helt lost när jag skulle beställa, haha. Beställde värsta köttgrejen, my god. Jag höll på att avlida för att jag var så mätt!

Lovely

Vet ni vad jag älskar? Jo, jag älskar när omvärlden älskar det jag älskar. Som Bill och I Rymden Finns Inga Känslor. Och Håkan! Håkan är överallt och det gör mig LYCKLIG. Det är bara så trevligt att slå upp tidningen, och så är det någon intervju med någon lovely människa som jag älskar där. Som när de intervjuvade CJ! Det kändes så random, på något sätt. Om man ska interjuva någon från Mando så väljer man väl Gustaf eller Björn, ändå. Men de intervjuvade alltså CJ, och det gjorde mig glaad :3 (Han är min favorit i Mando Diao (a) Han är så sööööt!)
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, hehe. Night!

Retarderat inlägg.

Försökte hitta Himlen Är Oskyldigt Blå någonstans på itnernetet (har kommit in i en ny Bill Skarsgård-period, hehe) men det finns inte. Det är fler än jag som har sökt men ej funnit, ty det finns länkar på Youtube med både Himlen Är Oskyldigt Blå "part 1" och "del 1". Jag får väl införskaffa mig den på DVD så fort den kommit ut. Eller se den på bio? Går den ens? Änns? ENNS? Nej inte "enns". Jag har problem med det där. "Ens" tror jag att det heter. Oops, sidetracked.
Men jag kan liksom inte se den för jag är PANK! Det finns ingen para i min pengaburk! Inte ett enda mynt i min bössa! Pengagrisens arma mage grufflar och grummlar- lika tom som Hitlers hjärta! Lapparna har flugit sin kos, mynten är SPÅRLÖST FÖRSVUNNA!
-
Det ska tydligen vara värsta sexscenen i början, förresten. PENISCHOCK! Hahaha.
-
Näe, jag är trött. Däreav detta retarderade inlägg. Godnatt.

Kyaa! :')


I Rymden Finns Inga Känslor

YEAY!
Novellfilms-versionen  av I Rymden Finns Inga Känslor finns på Youtube! KÄRLEK på människan som lade upp den :') Ska lägga in den i min iPod, wieh :D

Argumentera

Vi argumenterade på NOn idag!
Vi pratade om att klona djur, trixa med barns gener (så att de kan memorera saker en timme efter att ha tagit något jäkla piller) och... um... jag minns inte. Scheissegal! Jag var jättenervös, för jag är blyg och hatar att prata inför klassen, men jag argumenterade mycket. Jag är faktiskt stolt över mig själv (a)
-
Det var nog bra träning inför SOtalet också. Det är ju inte så jättehemskt att redovisa och tala egentligen. Särskilt som att man vet att alla andra är lika nervösa. Jag ska typ låtsas att jag inte är nervös, och försöka prata lugnt. Chilla lite, helt enkelt, haha. Och bara hoppas att mina händer inte kommer att skaka överdrivet mycket...

Oooonsdag

Vaknade mitt i natten- efter att ha drömt om... straffarbetsläger? Det var inte en "riktig" dröm, utan jag tror att det var mer som bilder. Jag vet inte riktigt. Det första jag tänkte när jag vaknade upp var "holocaust". What the...
-
Jag har suttit med SOtalet en stund nu (det är därför jag drömmer skumma diktatur-drömmar) och nu ska jag försöka bli helt klar med min novell. Sedan skall jag sätta mig med NOn!
-
Lyssnar på Beethoven medan jag pluggar. För sån är jag, haha.


Ryssland...

Ska sätta ihop ett bildspel till mitt SOtal, men det är jobbigt att googla för det kommer upp så hemska bilder...

Today is not just anyday... today is a tuesday

Hallo!
Jag känner mig trött... men glad!
Nu ska jag skriva på SO:n och finputsa novellen, och sedan ska jag försöka göra klart slöjduppgiften.
Ikväll ska jag se på I Rymden Finns Inga Känslor (pappa köpte den igår och jag blev hysteriskt happyface :') Det är min favoriiitfilm!) och äta chokladbollar! Därför ska jag börja med läxorna nu, så att jag kan titta på filmen ikväll utan dåligt samvete!

RSS 2.0